Bihor Eveniment

Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi, 22 martie 2018, la Oradea

Doingbusiness.ro impreuna cu Asociatia Firmelor Bihorene organizeaza joi, 22 martie 2018, la Oradea, primul eveniment din acest an al seriei de conferinte regionale Business (r)Evolution – Digitalizarea – Trend sau Tsunami?
Evenimentul de la Oradea se va desfasura la Hotel Ramada, incepand cu ora 9.00, și va fi urmat de alte 4 editii la Constanta (17 aprilie 2018), Bucuresti (27 septembrie 2018), Craiova (17 octombrie 2018) si Brasov (31 octombrie 2018).
“Incepem aceasta serie de conferinte din 2018 la Oradea unde am intalnit de fiecare data un public excelent, foarte activ si foarte interesat. Mai mult, Oradea este un exemplu concret de succes a ceea ce inseamna o strategie integrata de informatizare – prin digitalizarea municipiului”, a declarat Dumitru Ion, CEO doingbusiness.ro. “Reprezentantii companiilor prezente vor avea ocazia sa afle de la specialistii invitati cum sa treaca peste poate cel mai mare obstacol pentru un viitor succes, ma refer la faptul ca se pot baza prea mult pe succesele anterioare, iar in noua economie acestea reprezinta intr-o masura prea mica o garantie, daca nu exista adaptare. Digitalizarea este un element care poate face diferenta intre companiile care sunt si cele care vor mai fi”, a mai spus Dumitru Ion.
Evenimentul de la Oradea va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani si este structurat in trei sesiuni. Ele vor include o dezbatere interactiva in privinta premiselor succesului Municipiului Oradea in implementarea digitalizarii.
Prima sesiune a conferintei va oferi consultanta pentru un management performant atat din perspectiva principalelor modificari legislative si a adaptarii strategiei de business la acestea, cat si prin prisma noilor solutii de business pe care antreprenorii si managerii le au la dispozitie pentru a-si dezvolta afacerile eficient si in siguranta.
Astfel, Vlad Foica – Tax Manager, KPMG Romania va aduce in discutie noutatile legislative in domeniul fiscal aparute anul acesta si cum impacteaza ele activitatea companiilor, de la plata defalcata a TVA, la deductibilitatea dobanzilor sau impozitarea microintreprinderilor; Horia Ungur – Director Vanzari Retele Proprii, Allianz-Tiriac Asigurari va veni cu soluttii concrete de management al riscului, iîn timp ce Laura Sachelarie – Senior Segment Manager, Telekom Romania prezinta solutii adaptate pentru optimizarea costurilor, in functie de specificul fiecarei companii.
In aceeași sesiune, Liviu Sav – FCCA Director, InfoCredit si Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania, vor prezenta o serie de aplicatii pentru business management si cresterea vanzarilor.
Cu numai 2 luni inainte de intrarea in vigoare a noului regulament al Uniunii Europene legat de protecția datelor personale, Tudor Galos va descrie in cea de-a doua sesiune a conferintei, impactul noilor reglementari GDPR in business si va arata care sunt primii pasi ce trebuie facuti pentru a nu fi prinsi nepregatiti de aceste noi norme. Elena Badea – Managing Partner, Valoria Business Solutions va prezenta conceptul de Inbound marketing¸ aratand de ce acest tip de marketing este mai usor acceptat astazi de consumatori, fata de metodele traditionale de marketing.
Smart city versus digital business este tema dezbaterii pe care Dacian Palladi, City Manager Primaria Oradea o propune participantilor si invitatilor la conferinta din 22 martie. In ce masura digitalizarea si tehnologizarea administratiei si infrastructurii locale are un impact asupra mediului de afaceri si cum este resimtit acest impact de catre reprezentantii companiilor locale – ca un parteneriat sau o competitie?
Conferinta de la Oradea se incheie printr-un workshop de dezvoltare personala, de comunicare, conectare si limbaje de influentare dedicat leadership-ului, formarii si transformarii de echipe loiale si perfomante, in beneficiul angajatilor si clientilor. Atelierul va fi sustinut de Catalin Stoica, Coach & Trainer – Academia de Bine.
Partenerul principal al conferintei de la Oradea este Telekom Romania, iar parteneri ai evenimentului sunt Allianz Tiriac, KPMG Romania, InfoCredit, Valoria, Tudor Galos Consulting, Academia de Bine, Kompass Romania.
Evenimentul este sustinut de partenerii media: AGERPRES, Jurnalul de Afaceri, spatiulconstruit.ro, Cariere, Smart Alliance, prbox.ro, RBE Connect, Transilvania Business, Financial Market, Bihon.ro, Jurnal Bihorean, Bihoreanul, ebihoreanul.ro, Calendar Evenimente.
Participarea la eveniment este gratuita in limita a doi reprezentanti per companie, inscrierea trebuind a fi confirmata de organizator, dupa completarea formularului de inregistrare, disponibil aici. Detaliile complete ale evenimentului sunt disponibile pe site-ul doingbusiness.ro, sectiunea Evenimente.
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este o companie care oferă servicii premium integrate de business strategy, comunicare, marketing și business development.
Serviciile Doingbusiness.ro includ: publicații premium – Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online, portaluri de afaceri, servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață, consultanță strategică de comunicare și extindere pe noi piețe, acces la tool-uri inovative de business development și business intelligence.
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference – Shaping the Future, Business rEvolution – Digitalizarea, trend sau tsunami?, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Investiţie de 2 mil. euro în renovarea secţiei de urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea

Stefana Muresan

Asociația Crișana. Să mâncăm gustos și sănătos.

Ligia Voro

Experții Băncii Mondiale lucrează la Strategia de dezvoltare a județului Ilfov pentru următorii 10 ani

Papuc Irina

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

A. I.

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Nora Dumitrescu

Diplomacy360 International Conference 2019

Ligia Voro

Oradea, “staţiune turistică de interes naţional”

Stefana Muresan

Fondul pentru Mediu

Transilvania Business

O nouă parcare în centrul Oradiei în valoare de peste 13,5 milioane de lei

Traian Dan

Compania de Drumuri va reevalua ofertele Trameco şi Strabag pentru lotul 3C2 din Autostrada Transilvania

redactia

Asociarea Drum Asfalt, Trameco, Constructorul Sălard, face sediul CJ Bihor

Traian Dan

Sibiu Feeric Fashion Week de 10

Ionut Oprea

Despre provocările dezvoltării unui business de succes

A. I.

Investiție de aproape 177 milioane de lei pentru modernizarea CET Oradea

Traian Dan

Piețele din Oradea sunt dezinfectate zilnic cu soluții pe bază de clor

Traian Dan

“Fiscal do’s and don’ts when working with inter-company/group transactions”

Transilvania Business

Conferinta Trenchless Romania

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Stefana Muresan

Primăria Oradea, investiție de peste 12 mil. lei pentru construirea ”Podului Centenarului”

redactia

Romanian Financial Conference

Stefana Muresan

Festivalul Bucharest Tech Week aduce inovațiile tehnologice în atenția românilor pentru al patrulea an consecutiv

Stefana Muresan

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

Peste 40 de milioane de euro, investiţii atrase de ADLO în anul 2019

Traian Dan

Încă un pas spre un centru de transport intermodal la Oradea

Ligia Voro

Leave a Comment