Bihor Eveniment

Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi, 22 martie 2018, la Oradea

Doingbusiness.ro impreuna cu Asociatia Firmelor Bihorene organizeaza joi, 22 martie 2018, la Oradea, primul eveniment din acest an al seriei de conferinte regionale Business (r)Evolution – Digitalizarea – Trend sau Tsunami?
Evenimentul de la Oradea se va desfasura la Hotel Ramada, incepand cu ora 9.00, și va fi urmat de alte 4 editii la Constanta (17 aprilie 2018), Bucuresti (27 septembrie 2018), Craiova (17 octombrie 2018) si Brasov (31 octombrie 2018).
“Incepem aceasta serie de conferinte din 2018 la Oradea unde am intalnit de fiecare data un public excelent, foarte activ si foarte interesat. Mai mult, Oradea este un exemplu concret de succes a ceea ce inseamna o strategie integrata de informatizare – prin digitalizarea municipiului”, a declarat Dumitru Ion, CEO doingbusiness.ro. “Reprezentantii companiilor prezente vor avea ocazia sa afle de la specialistii invitati cum sa treaca peste poate cel mai mare obstacol pentru un viitor succes, ma refer la faptul ca se pot baza prea mult pe succesele anterioare, iar in noua economie acestea reprezinta intr-o masura prea mica o garantie, daca nu exista adaptare. Digitalizarea este un element care poate face diferenta intre companiile care sunt si cele care vor mai fi”, a mai spus Dumitru Ion.
Evenimentul de la Oradea va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani si este structurat in trei sesiuni. Ele vor include o dezbatere interactiva in privinta premiselor succesului Municipiului Oradea in implementarea digitalizarii.
Prima sesiune a conferintei va oferi consultanta pentru un management performant atat din perspectiva principalelor modificari legislative si a adaptarii strategiei de business la acestea, cat si prin prisma noilor solutii de business pe care antreprenorii si managerii le au la dispozitie pentru a-si dezvolta afacerile eficient si in siguranta.
Astfel, Vlad Foica – Tax Manager, KPMG Romania va aduce in discutie noutatile legislative in domeniul fiscal aparute anul acesta si cum impacteaza ele activitatea companiilor, de la plata defalcata a TVA, la deductibilitatea dobanzilor sau impozitarea microintreprinderilor; Horia Ungur – Director Vanzari Retele Proprii, Allianz-Tiriac Asigurari va veni cu soluttii concrete de management al riscului, iîn timp ce Laura Sachelarie – Senior Segment Manager, Telekom Romania prezinta solutii adaptate pentru optimizarea costurilor, in functie de specificul fiecarei companii.
In aceeași sesiune, Liviu Sav – FCCA Director, InfoCredit si Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania, vor prezenta o serie de aplicatii pentru business management si cresterea vanzarilor.
Cu numai 2 luni inainte de intrarea in vigoare a noului regulament al Uniunii Europene legat de protecția datelor personale, Tudor Galos va descrie in cea de-a doua sesiune a conferintei, impactul noilor reglementari GDPR in business si va arata care sunt primii pasi ce trebuie facuti pentru a nu fi prinsi nepregatiti de aceste noi norme. Elena Badea – Managing Partner, Valoria Business Solutions va prezenta conceptul de Inbound marketing¸ aratand de ce acest tip de marketing este mai usor acceptat astazi de consumatori, fata de metodele traditionale de marketing.
Smart city versus digital business este tema dezbaterii pe care Dacian Palladi, City Manager Primaria Oradea o propune participantilor si invitatilor la conferinta din 22 martie. In ce masura digitalizarea si tehnologizarea administratiei si infrastructurii locale are un impact asupra mediului de afaceri si cum este resimtit acest impact de catre reprezentantii companiilor locale – ca un parteneriat sau o competitie?
Conferinta de la Oradea se incheie printr-un workshop de dezvoltare personala, de comunicare, conectare si limbaje de influentare dedicat leadership-ului, formarii si transformarii de echipe loiale si perfomante, in beneficiul angajatilor si clientilor. Atelierul va fi sustinut de Catalin Stoica, Coach & Trainer – Academia de Bine.
Partenerul principal al conferintei de la Oradea este Telekom Romania, iar parteneri ai evenimentului sunt Allianz Tiriac, KPMG Romania, InfoCredit, Valoria, Tudor Galos Consulting, Academia de Bine, Kompass Romania.
Evenimentul este sustinut de partenerii media: AGERPRES, Jurnalul de Afaceri, spatiulconstruit.ro, Cariere, Smart Alliance, prbox.ro, RBE Connect, Transilvania Business, Financial Market, Bihon.ro, Jurnal Bihorean, Bihoreanul, ebihoreanul.ro, Calendar Evenimente.
Participarea la eveniment este gratuita in limita a doi reprezentanti per companie, inscrierea trebuind a fi confirmata de organizator, dupa completarea formularului de inregistrare, disponibil aici. Detaliile complete ale evenimentului sunt disponibile pe site-ul doingbusiness.ro, sectiunea Evenimente.
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este o companie care oferă servicii premium integrate de business strategy, comunicare, marketing și business development.
Serviciile Doingbusiness.ro includ: publicații premium – Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online, portaluri de afaceri, servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață, consultanță strategică de comunicare și extindere pe noi piețe, acces la tool-uri inovative de business development și business intelligence.
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference – Shaping the Future, Business rEvolution – Digitalizarea, trend sau tsunami?, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Agraria își deschide porțile, din nou, în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

Stefana Muresan

Un milion de euro pentru Aeroportul Oradea, ajutor de la Comisia Europeană

Traian Dan

2000 de angajați Michelin și familiile lor au sărbătorit 40 de ani de activitate a uzinei din Zalău

Stefana Muresan

Oradea va avea fântână arteziană muzicală cu jocuri de lumini

Traian Dan

Masquerade Ball 2016!

Tirdea Ionut

Mâine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Stefana Muresan

Ultima zi de targ AGRARIA 2016

Industria de prelucrare a maselor plastice isi da intalnire la SIBIU in cadrul EXPO PLAST

Stefana Muresan

Primăria Oradea, investiție de peste 12 mil. lei pentru construirea ”Podului Centenarului”

redactia

Sucuri din mere de Bihor 100% ecologice

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Oradea, jewel polished with community funds. Record amount attracted from projects with European funding

Ligia Voro

Corina Creţu: ”Oradea, exemplu pentru întreaga Uniune Europeană la fonduri europene”

Stefana Muresan

SuperTeach, un program care vrea să schimbe sistemul educațional

Traian Dan

PRIA IT&C and Intellectual Property

Transilvania Business

Conceptul 4C – patru reguli de aplicare a ingrasamintelor

RER Vest va colecta deşeurile din 25 de comune din Zona Metropolitană Oradea

Traian Dan

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

A. I.

Proiect pilot de strategie urbană pentru cartierul Rogerius din Oradea

Traian Dan

AdePlast pregăteşte deschiderea de fabrici noi la Craiova, Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti

Stefana Muresan

Oradea, “staţiune turistică de interes naţional”

Stefana Muresan

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

[Enjoy Transylvania!] Adventure Tourism and Ecotourism in Pădurea Craiului Mountains

Traian Dan

Noua sală a sporturilor din Oradea este gata în proporţie de 25%

Traian Dan

Judeţele Timiş, Arad şi Bihor intră în supraveghere specială din partea ANSVSA, din cauza gripei aviare din Ungaria

Robert Bloancă

Leave a Comment