Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanţare de 13 milioane de lei pentru noua secție de Oncologie din Arad

Preşedintele Consiliului Judeţean a semnat contractul de finanţare a noii secţii de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care va fi amenajată într-o locaţie nouă, într-o clădire pe trei nivele.
„Investițiile în spital reprezintă prioritatea mea la Consiliul Judeţean. Ne-am îndreptat atenţia asupra modernizării unor secţii vulnerabile. Din păcate, Oncologia a ajuns să devină o secţie importantă, deoarece Aradul se află printre primele judeţe privind incidenţa cancerului, a neoplasmelor de diferite feluri. Oncologia va funcţiona într-un sediu nou, va fi o secţie spitalicească nouă, dotată şi amenajată în totalitate şi prin această investiţie vom oferi condiţii de tratament moderne, în acest domeniu sensibil”, a afirmat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Valoarea totală a investiţiei este estimată la 12,946 milioane de lei, din care finanţarea prin PNDL este 12,454 milioane lei, iar contribuţia Consiliului Judeţean este de aproximativ 492.000 lei. Durata de realizare a investiţiei se estimează între 24 şi 36 de luni. Construcţia propusă pentru modernizare are regim de înălţime Demisol + Parter + Etaj. În prezent este clădire neutilizată şi se doreşte transformarea acesteia în spital (secţie oncologie) cu 50 de locuri de găzduire a pacienţilor. Investiţa se va realiza în clădirea de pe strada Vicenţiu Babeş, aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ready, steady, GDPR: cum să îți pregătești compania pentru implementarea Regulamentului General privind Protecția Datelor

Articolul următor

Colliers International preia administrarea birourilor Vox Technology Park din Timișoara. Portofoliul de birouri administrat crește cu 10%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share