Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Arad investeşte peste 80 mil. lei pentru modernizarea unui drum judeţean

Consiliul Judeţean Arad va investi 80,8 mil. lei (peste 17 mil. euro) pentru modernizarea unui tronson de 28 km de drum, care face legătura între DN 79 (din Bîrsa) şi staţiunea Moneasa, continuând până la limita cu judeţul Bihor. Investiţia este susţinută cu fonduri de 78,3 mil. lei (16,8 mil. euro) de la bugetul de stat prin programul PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală), cofinanţarea Consiliului Judeţean Arad fiind de 2,6 mil. lei lei, cu TVA.
’’Este un drum important, strategic nu doar din punct de vedere al infrastructurii rutiere, ci şi pentru dezvoltarea turismului din judeţul nostru. Prin modernizarea acestui tronson, Bîrsa-Moneasa-limită judeţ Bihor, realizăm o legătură facilă şi sigură a întregului judeţ cu Moneasa, dar şi o legătură directă a staţiunii cu judeţul Bihor’’, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile semifinaliste ale proiectului Made în România

Articolul următor

Doi antreprenori clujeni au reînviat brandul schiurilor de Reghin

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share