Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Municipiul Turda, cel mai bun plan de mobilitate urbană durabilă, la nivel european

Municipiul Turda, alături de Manchester și Milano, s-a numărat printre finaliștii competiției pentru Planurile de Mobilitate Urbană Durabilă 2018, la categoria SUMP Awards (Sustainable Urban Mobility Planning). Competiția se desfășoară la nivel european și este organizată de Comisia Europeană.
”Turda a fost apreciată de juriu pentru viziunea de planificare clară și inspirată, inclusiv o strategie de finanțare bine structurată”, preizează site-ul oficial european.
”Am câştigat!!! Turda a obținut locul 1 în competiția SUMP Awards, pentru cel mai bun plan de mobilitate urbana durabilă, la nivel european. A fost o competiție strânsă, între 2500 de oraşe, în finala ajungând Turda, Manchester şi Milano. În această seară la Bruxelles a avut loc ceremonia în care au fost anunțați şi premiați câştigătorii, iar noi suntem campionii Europei! Mulțumesc întregii echipe! Este un real succes, o foarte mare realizare! Turda este din nou în prim plan la nivel internațional!”, a spus Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda.
Primăria Turda a depus anul trecut cererea de finanțare europeană pentru 4 coridoare de mobilitate urbană, proiect care prevede modernizarea completă a arterelor de transport în comun, asfaltarea străzilor principale, achiziționarea de mijloace de transport în comun electrice, modernizarea stațiilor și crearea pistelor de biciclete.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The 4th Transylvanian International Clusters Conference

Articolul următor

Producătorul german de detergent Dalli, cu fabrică la Timișoara, a înființat propria firmă de distribuție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share