București Real Estate Ultimele stiri

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

• Vox Vertical Village va fi dezvoltat in Timisoara si va reuni 120 de locuinte contemporane intr-o cladire cu 10 niveluri. Dezvoltarea proiectului va incepe in perioada imediat urmatoare, termenul de finalizare fiind prevazut pentru sfarsitul anului 2019
• Proiectul reprezinta primul concept ”vertical village” de pe piata imobiliara din Romania si va include o serie intreaga de facilitati, un atrium generos si o ‚padure pe verticala’ compusa dintr-o multitudine de arbori si alte tipuri de plante
• Rezidentii Vox Vertical Village vor avea la dispozitie, pe langa atriumul comun, care va facilita interactiunea in cadrul comunitatii, si o zona de receptie, o piscina exterioara, cinema si o sala de fitness complet echipata
Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investeste 14 milioane de euro in dezvoltarea in Timisoara a Vox Vertical Village, proiect rezidential care va reprezenta primul ‚oras pe verticala’ dezvoltat pe piata imobiliara din Romania. Proiectul va reuni 120 de locuinte amplasate intr-o cladire cu 10 niveluri, dezvoltarea sa urmand sa inceapa in perioada imediat urmatoare, in timp ce termenul de finalizare este prevazut pentru sfarsitul anului 2019.
Vox Vertical Village va reprezenta un concept in premiera pe piata din Romania datorita arhitecturii sale unice dar si a facilitatilor care vor fi puse la dispozitia viitorilor locatari. Proiectul a fost conceput astfel incat fiecare locuinta sa reprezinte o casa in sine, cu terase cu suprafete foarte generoase, asemanatoare unor gradini, si spatii comune ample pe fiecare nivel, cu un grad ridicat de iluminare naturala si o multitudine de plante, toate acestea avand rolul de a facilita interactiunea intre membrii comunitatii.
Vox Vertical Village va presupune si dezvoltarea unei ‚paduri verticale’ compuse dintr-o multitudine de arbori si alte tipuri de plante care vor fi amplasate atat in interior cat si pe terasele proiectului. In plus, membrii comunitatii Vox Vertical Village vor beneficia de o serie intreaga de facilitati: un atrium generos care va creste interactiunea din cadrul comunitatii, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata.
”Ne-am propus sa dezvoltam un proiect care va redefini stilul de viata urban. Vox Vertical Village va reuni toate beneficiile specifice locuirii intr-o casa amplasata la sol, intr-o zona cu spatii verzi ample, dar si avantajele evidente ale unui proiect modern, intr-o cladire cu un grad ridicat de confort si siguranta. Vox Vertical Village se adreseaza celor care se afla in plina expansiune profesionala si care au un stil de viata dinamic, in ton cu dezvoltarea economica fara precedent a orasului, dar care isi doresc si linistea si confortul unui camin aparte”, a declarat Virgil Tornoreanu, Managing Partner Werk Property Group.
Vox Vertical Village va reuni locuinte cu doua, trei si penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevazuta cu o terasa generoasa cu o suprafata de minimum 57 de metri patrati utili, suprafata totala a teraselor locuintelor din cadrul proiectului ajungand astfel la 7.000 de metri patrati. Proiectul va dispune de o parcare subterana si supraterana compusa dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 in subteran si 44 la nivelul solului.
Vox Vertical Village este dezvoltat in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Werk Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul de birouri dispune de o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a obtinut cel mai ridicat nivel de certificare verde BREEAM acordat vreunui proiect imobiliar din Romania – calificatul Excellent cu punctajul de 85,59%.
”Intreaga zona in care sunt dezvoltate cele doua proiecte imobiliare reprezinta un nou pol de dezvoltare imobiliara al orasului, cu un acces facil catre diferite puncte de interes si la o distanta de doar 6 minute de centrul orasului. Ne dorim sa dezvoltam un proiect imobiliar mixt, care deja include o cladire de birouri ultra-moderna, urmat de un proiect rezidential exceptional”, a mai declarat Virgil Tornoreanu.
Aditional celor doua proiecte, Werk Property Group va construi Vox Green Parking, o parcare supraterana cu 400 de locuri, care va duce la cresterea gradului general de accesibilitate al zonei si se va adauga la lista vasta de facilitati disponibila atat chiriasilor Vox Technology Park cat si viitorilor proprietari de locuinte in cadrul Vox Vertical Village.
Werk Property Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din zona de vest a tarii, fiind activ deja de mai multi ani pe segmentul rezidential, cu un istoric solid de proiecte dezvoltate, printre care notabil fiind proiectul Rivendelle. Virgil Tornoreanu, Managing Partner al Werk Property Group, este un antreprenor local de success, cu activitati pe piata imobiliara si in sectoarele IT&C.

Related posts

Spaces închiriază 3.000 mp în Unirii View

Stefana Muresan

Oradea, tot mai atractivă. Fitch: ratingul Oradiei – ''BBB minus'', cu perspectivă stabilă

Stefana Muresan

Tarom lansează o nouă cursă regulată, Chişinău-Timişoara, cu trei frecvenţe pe săptămână

Stefana Muresan

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Nora Dumitrescu

Trei noi oportunități de finanțare europeană pentru agricultori în luna iunie: 57 de milioane de euro disponibili

Ion Surdu

Blake Horsley, country head P3 Romania

Transilvania Business

Ministerul Apărării va construi la Făgăraş o fabrică de nitroceluloză

Stefana Muresan

Hidroelectrica selectează consultantul juridic pentru listarea la bursă

Ligia Voro

O Medalie a Centenarului va ajunge la 100 de personalități printre care Trump, Merkel, Macron

Stefana Muresan

CIA Aboliv mizează pe o cifră de afaceri de 18 mil. euro

Stefana Muresan

Încă 3 milioane de euro atrase de Consiliul Județean Sibiu pentru două spitale

Stefana Muresan

Educația pacienților și a personalului medical privind fibroza idiopatică, necesară

Transilvania Business

Lufthansa reia zborurile spre capitala Bavariei – Munchen – de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Papuc Irina

B | Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

S IMMO AG: Strong first quarter of 2017

Ionut Oprea

ADR Centru: Biserică de secol XIII din Harghita, monument istoric, va fi restaurată cu fonduri UE

Stefana Muresan

Cartierele Zalăului vor fi regenerate cu 30 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Grădină botanică în locul terenului viran de lângă Parcul Salca Oradea

Traian Dan

Industriaşul Valer Blidar deschide o școală de maiștri la Arad

Stefana Muresan

Licitație pentru un proiect de infrastructură de aproape 50 mil. lei în Bistrița-Năsăud

Stefana Muresan

Contractul pentru achiziția de 35 de noi troleibuze și autobuze hibrid în Brașov, semnat azi

Ligia Voro

Nokia, investitii de 73 milioane euro in activitatile telecom de la Timisoara

Stefana Muresan

Romgaz, investiție de peste 136 milione euro în depozitul de gaze de la Sărmăşel și alte 87 milioane în depozitul Depomureş

Stefana Muresan

Otopeniul are pasageri interni cât Clujul, Timișoara și Iașiul la un loc

Nora Dumitrescu

Leave a Comment