Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

• Vox Vertical Village va fi dezvoltat in Timisoara si va reuni 120 de locuinte contemporane intr-o cladire cu 10 niveluri. Dezvoltarea proiectului va incepe in perioada imediat urmatoare, termenul de finalizare fiind prevazut pentru sfarsitul anului 2019
• Proiectul reprezinta primul concept ”vertical village” de pe piata imobiliara din Romania si va include o serie intreaga de facilitati, un atrium generos si o ‚padure pe verticala’ compusa dintr-o multitudine de arbori si alte tipuri de plante
• Rezidentii Vox Vertical Village vor avea la dispozitie, pe langa atriumul comun, care va facilita interactiunea in cadrul comunitatii, si o zona de receptie, o piscina exterioara, cinema si o sala de fitness complet echipata
Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investeste 14 milioane de euro in dezvoltarea in Timisoara a Vox Vertical Village, proiect rezidential care va reprezenta primul ‚oras pe verticala’ dezvoltat pe piata imobiliara din Romania. Proiectul va reuni 120 de locuinte amplasate intr-o cladire cu 10 niveluri, dezvoltarea sa urmand sa inceapa in perioada imediat urmatoare, in timp ce termenul de finalizare este prevazut pentru sfarsitul anului 2019.
Vox Vertical Village va reprezenta un concept in premiera pe piata din Romania datorita arhitecturii sale unice dar si a facilitatilor care vor fi puse la dispozitia viitorilor locatari. Proiectul a fost conceput astfel incat fiecare locuinta sa reprezinte o casa in sine, cu terase cu suprafete foarte generoase, asemanatoare unor gradini, si spatii comune ample pe fiecare nivel, cu un grad ridicat de iluminare naturala si o multitudine de plante, toate acestea avand rolul de a facilita interactiunea intre membrii comunitatii.
Vox Vertical Village va presupune si dezvoltarea unei ‚paduri verticale’ compuse dintr-o multitudine de arbori si alte tipuri de plante care vor fi amplasate atat in interior cat si pe terasele proiectului. In plus, membrii comunitatii Vox Vertical Village vor beneficia de o serie intreaga de facilitati: un atrium generos care va creste interactiunea din cadrul comunitatii, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata.
”Ne-am propus sa dezvoltam un proiect care va redefini stilul de viata urban. Vox Vertical Village va reuni toate beneficiile specifice locuirii intr-o casa amplasata la sol, intr-o zona cu spatii verzi ample, dar si avantajele evidente ale unui proiect modern, intr-o cladire cu un grad ridicat de confort si siguranta. Vox Vertical Village se adreseaza celor care se afla in plina expansiune profesionala si care au un stil de viata dinamic, in ton cu dezvoltarea economica fara precedent a orasului, dar care isi doresc si linistea si confortul unui camin aparte”, a declarat Virgil Tornoreanu, Managing Partner Werk Property Group.
Vox Vertical Village va reuni locuinte cu doua, trei si penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevazuta cu o terasa generoasa cu o suprafata de minimum 57 de metri patrati utili, suprafata totala a teraselor locuintelor din cadrul proiectului ajungand astfel la 7.000 de metri patrati. Proiectul va dispune de o parcare subterana si supraterana compusa dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 in subteran si 44 la nivelul solului.
Vox Vertical Village este dezvoltat in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Werk Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul de birouri dispune de o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a obtinut cel mai ridicat nivel de certificare verde BREEAM acordat vreunui proiect imobiliar din Romania – calificatul Excellent cu punctajul de 85,59%.
”Intreaga zona in care sunt dezvoltate cele doua proiecte imobiliare reprezinta un nou pol de dezvoltare imobiliara al orasului, cu un acces facil catre diferite puncte de interes si la o distanta de doar 6 minute de centrul orasului. Ne dorim sa dezvoltam un proiect imobiliar mixt, care deja include o cladire de birouri ultra-moderna, urmat de un proiect rezidential exceptional”, a mai declarat Virgil Tornoreanu.
Aditional celor doua proiecte, Werk Property Group va construi Vox Green Parking, o parcare supraterana cu 400 de locuri, care va duce la cresterea gradului general de accesibilitate al zonei si se va adauga la lista vasta de facilitati disponibila atat chiriasilor Vox Technology Park cat si viitorilor proprietari de locuinte in cadrul Vox Vertical Village.
Werk Property Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din zona de vest a tarii, fiind activ deja de mai multi ani pe segmentul rezidential, cu un istoric solid de proiecte dezvoltate, printre care notabil fiind proiectul Rivendelle. Virgil Tornoreanu, Managing Partner al Werk Property Group, este un antreprenor local de success, cu activitati pe piata imobiliara si in sectoarele IT&C.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tarom introduce cursele Timișoara-Iași, din vară Timișoara - Cluj

Articolul următor

Investiție de 8,9 mil. lei în depozitul de gaze Depomureş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share