Cluj Investitii Sanatate Ultimele stiri

Medist Group se relocheaza in Novis Plaza

Începând cu luna martie 2018, cele trei companii care alcătuiesc MEDIST Group (Medist S.A, Medist Imaging și Medist Life Science) își vor desfășura activitatea într-un nou punct de lucru din Cluj-Napoca, în incinta clădirii de birouri clasa A Novis Plaza.
Noua locație din Novis Plaza oferă un spațiu generos de 180 mp, ideal pentru a asigura buna funcționare a activității grupului, reprezentată de distribuția de echipamente și reactivi destinate domeniului medical și cercetării.
“Ne bucură foarte mult faptul că Novis Plaza atrage companii importante pentru piața din România, precum MEDIST Group. Suntem convinși că angajații lor se vor bucura de noul sediu, de facilitățile puse la dispoziție, de designul
și Ecosistemul Urban creat la Novis Plaza.” declară Andrei Timofte, Administrator Unic Novis Plaza.
În prezent, în clădire își desfășoară activitatea companii precum Transilvania Construcții, Stadt Construct, Restaurantul Theta by Pralina, Opentrans, ENEX și EnergoESCO.
Despre MEDIST Group
Familia de firme MEDIST Group a fost înființată în anul 1994, având la bază capital integral românesc. De la bun început, obiectivul grupului a fost furnizarea de soluții (echipamente și servicii) de top pentru sectorul medical.
În prezent, MEDIST Group este unul dintre cei mai importanți distribuitori de aparatură medicală din România, urmărind să își construiască un renume și pe piața de profil din Republica Moldova.
Cele trei companii care formează grupul (Medist S.A, Medist Imaging și Medist Life Science) activează în domenii distincte. Medist S.A și-a concentrat activitatea asupra importului, distribuției și furnizării de servicii asociate vânzării aparaturii medicale, cu accent pe laboratorul clinic, încheind parteneriate cu doi dintre
cei mai cunoscuți furnizori de aparatură medicală la nivel mondial, Beckman Coulter și Instrumentation Laboratory.
Medist Life Science colaborează cu universități de medicină și farmacie, universități veterinare, spitale, centre medicale private și institute de cercetare, distribuind produse necesare bunei desfășurări a activităților și creșterii calității proiectelor clienților.
Medist Imaging distribuie soluții și produse de imagistică și Point of Care, oferind servicii personalizate la vânzarea și postvânzarea produselor, dar și service pentru produsele furnizate sau aflate în garanție.
Durabilitatea pe piață a MEDIST Group este conferită de experiența acumulată de-a lungul anilor și completează tabloul unei afaceri de succes.
Despre Novis Plaza
Amplasată pe Tăietura Turcului 47, într-o zonă de business, cu peste 60 de companii și 2500 de angajați, în imediata apropiere a două cartiere în plină dezvoltare (Grigorescu și Baciu) și la doar 10 minute distanță de centru, Novis Plaza reprezintă o regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează servicii și tehnologii de ultimă generație.
Aici sunt disponibile 300 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. De asemenea, Novis Plaza oferă serviciu de transport gratuit pentru angajații clădirii.
Suprafața închiriabilă din Corpurile A și B destinată spațiilor de birou este de 14,171 metri pătrați, iar suprafațele comune sunt constituite din terasă cu priveliște 360° asupra Clujului, a Muzeului Etnografic și un atrium de 400 metri pătrați. Zona comercială de la parterul clădirii însumează peste 1,200 de metri pătrați, cu 3 rampe de acces și posibilități de compartimentare specifice fiecărui client.
Pentru mai multe detalii despre Novis Plaza, puteți accesa www.novisplaza.ro

Related posts

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2018 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Continental și NVI­DIA fac po­si­bilă pro­duc­ția de auto­ve­hi­cule auto­nome do­tate cu in­te­li­gență ar­ti­fi­ci­ală

Stefana Muresan

Săptămâna Belgiană 2017 la Cluj Napoca

Ionut Oprea

Leave a Comment