Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare supraetajată cu 400 de locuri în zona centrală a municipiului Oradea, investiție de peste 17 mil. lei

Primăria Oradea intenționează să construiască o parcare supraetajată pe strada Brașovului, care va avea aproximativ 400 de locuri de parcare și va deservi perimetrul din jurul magazinului Crișul, o zonă centrală aglomerată.
Parcarea urmează să aibă 5 nivele supraterane, ultimul fiind o terasă, și un seminivel demisol (Ds+P+3E+Tr) și este gândită folosind soluția palierelor decalate interconectate prin 3 rampe, 2 amplasate la extremități cu un sens de circulație și 1 centrală cu dublu sens. Circulațiile interioare se desfășoară cu sens unic. Intrarea și ieșirea din parcare se vor face din strada Brașovului, prin amenajarea a două benzi suplimentare la intrarea și ieșirea din parcare.
În construcția parcării sunt prevăzute și locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități dar și parcare pentru biciclete.
În zona barierelor de la intrare vor fi amplasate avertizoare de gabarit maxim și panou electric cu numărul locurilor de parcare disponibile.
Accesul pietonal la parcaj se va face prin intermediul celor 2 circulații verticale orientate spre strada Brașovului, ambele dotate cu câte un ascensor cu capacitate de 8 persoane/630 kg. La nivelul etajului 2, circulația verticală a parcării va fi conectată printr-o pasarelă de legătură peste strada Brașovului de clădirea centrului comercial Crișul Shopping Center. Costurile pentru construcția acestei pasarele vor fi suportate de firma care administrează centrul comercial.
În ședința ordinară a Consiliului Local de marţi, 27 martie, urmează să fie supuși aprobării indicatorii tehnico-economici ai Studiului de fezabilitate pentru realizarea parcării, urmând ca după aprobare să fie demarată procedura de licitație pentru construcția parcării.
Valoarea totală a investiției este de 17.190.412 lei fără TVA, iar durata de realizare a investiției este de 12 luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au fost selectate proiectele ce vor primi finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean Cluj

Articolul următor

Aeroportul Internațional „Avram Iancu“ Cluj beneficiază de noi rute și măriri de frecvențe în programul de vară 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share