Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR: Aproape 200 milioane lei pentru întreţinerea drumurilor şi prevenirea efectelor inundaţiilor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat miercuri trei licitaţii pentru a cumpăra servicii de întreţinere a drumurilor şi prevenire a efectelor inundaţiilor, pe patru ani, pentru drumurile administrate de trei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), valoarea cumulată a contractelor fiind de 197,2 milioane lei, fără TVA, potrivit unor anunţuri publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunță news.ro.
O licitaţie vizează întreţinerea de poduri, pasaje, podeţe, tuneluri, precum şi întreţinerea zidurilor de sprijin şi prevenirea efectelor inundaţiilor, pe o perioada de patru ani, pentru drumurile aflate în administrarea DRDP Timişoara.
Valoarea contractelor, în acest caz, este de 72,58 milioane lei, fără TVA.
A doua licitaţie vizează lucrări de întreţinere, pe patru ani, pentru drumurile administrate de DRDP Cluj, iar valoarea contractelor este de 70,42 milioane lei, fără TVA.
A treia licitaţie vizează lucrări de întreţinere, pe patru ani, pentru drumurile administrate de DRDP Craiova, iar valoarea contractelor este de 54,17 milioane lei, fără TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 14 mai, iar data limită de evaluare a ofertelor este 8 iunie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sibiu Jazz Festival 2018 și-a stabilit programul

Articolul următor

Palatul Ullmann și Casa Venețiană din Oradea, reabilitate cu peste 3,5 mil. lei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share