Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Grupul Monza anunță achiziția Centrului Medical ProEstetica din București. În urma preluării, unitatea medicală din zona Dorobanți va fi cunoscută sub numele „Centrul Medical Monza”. Valoarea tranzacției nu a fost anunțată.
„Acest pas reprezintă o nouă etapă în extinderea brandului Monza, atât în țară, cât și în București. Ne bucurăm să putem contribui astfel la dezvoltarea unui business medical creat din pasiunea pentru medicină, cât și prin multă dăruire. La Centrul Medical Monza vom continua să le oferim pacienților serviciile medicale de calitate, specifice grupului, de această dată într-o nouă locație din București”, declară Luca Militello, CEO-ul Grupului Monza.
Centrul Medical Monza dispune de servicii medicale din ariile chirurgie generală, chirurgie estetică, medicină estetică, cardiologie, neurochirurgie, stomatologie, ortopedie, ORL și dermatologie.
Capacitatea Centrului Medical Monza este de 13 paturi, 4 cabinete medicale, 3 săli de operație, încadrate pe o suprafață totală de 1.200 de metri pătrați.
În urmă cu două săptămâni, Monza a inaugurat la Giurgiu prima rețea națională de clinici de cardiologie, în urma unei investiții de peste 4,5 milioane de euro. Pentru anul în curs are în plan clinici la Constanța, București, Focșani, Buzău, Pitești, urmând Brăila, Călărași și alte orașe, care vor fi anunțate pe parcurs. Investiția în fiecare clinică este de aproximativ 120.000-150.000 de euro.
Grupul Monza mai deține Spitalul Monza din București, Centrele Monza-ARES din Constanța și Cluj-Napoca, cât și clinicile RITMICO.
Sursa foto: proestetica.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Oradea vrea 87 mil. lei de la Uniunea Europeană pentru achiziţionarea a 10 tramvaie noi

Articolul următor

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș – Turda, finalizat 100% de asocierea Tirrena Scavi SpA - Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share