Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Oradea vrea 87 mil. lei de la Uniunea Europeană pentru achiziţionarea a 10 tramvaie noi

Primăria Oradea a depus spre finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 un proiect de 88,8 mil. lei (19 mil. euro), din care ajutorul financiar nerambursabil solicitat este de peste 87 mil. lei (18,7 mil. euro), pentru modernizarea parcului de tramvaie din municipiu.
Proiectul vizează achiziţionarea a 10 tramvaie noi, cu o valoare estimată de 1,6 milioane de euro, fără TVA/tramvai. Acesta a fost primul proiect depus spre finanţare de către municipiul Oradea prin intermediul Axei prioritare 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane, Obiectivul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.
’’A fost demarată procedura de achiziţie publică a tramvaielor, documentaţia de atribuire fiind înaintată către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice în vederea validării. Totodată, urmează a fi depuse spre finanţare şi alte proiecte care vizează transportul public de persoane dar şi proiecte de pietonalizare’’, se arată în comunicatul de presă al primăriei Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Primul român numit la conducerea GSK România în calitate de Director General

Articolul următor

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share