București Real Estate

CTP își extinde colaborarea cu NOD în CTPark Bucharest West

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și NETWORK ONE DISTRIBUTION (NOD), liderul pieței de distribuție IT&C din România, își extind colaborarea în CTPark Bucharest West, ajungând la circa 44.000 m² de spații logistice, închiriați în două clădiri. Cele două companii au încheiat un acord pentru o extindere de aproximativ 14.000 m², situată într-un depozit nou, care va fi finalizat în Q4 2018. NOD ocupă deja peste 30.000 m² în CTPark Bucharest West, care au fost livrați în 2017.
Noua clădire este standard, de clasă A și a fost proiectată pentru a îndeplini cele mai exigente standarde în ceea ce privește calitatea construcției, reducerea costurilor și protecția mediului. Lucrările de construcție pentru depozitul în care NOD va ocupa 14.000 m² de spații de depozitare, au fost demarate la începutul lui 2018 și au ca termen de livrare Q4 2018.
“NOD este chiriaș al CTPark Bucharest West de anul trecut și suntem bucuroși că CTP le poate sprijini creșterea. Prin alegerea de a se extinde în CTPark Bucharest West, NOD va beneficia de depozite de cea mai bună calitate, tehnologie inovatoare, costuri operaționale reduse și de angajamanetul nostru de de oferi servicii premium tuturor clienților”, a declarat Robert Pitt, COO al CTP.
NOD este client al CTP în CTPark Bucharest West din 2017, când distribuitorul de produse
electro-IT a închiriat aici peste 30.000 m² de spații logistice.
“CTP este un partener puternic, așa că a fost un pas firesc să ne continuăm dezvoltarea accelerată alături de ei. Ne extindem rapid, așa că avem nevoie de noi spații de depozitare, unde să putem stoca un număr cât mai mare de produse. Activitatea noastră este sezonieră, înregistrând un vârf în ultimul trimestru al anului, în timpul Black Friday și al sărbătorilor de iarnă. Așadar noile spații în care ne vom extinde sunt programate pentru livrare în momentul perfect, având ca avantaje pentru noi, reducerea timpului de livrare și creșterea flexibilității”, a adăugat Andrei Militaru, Director Comercial al NETWORK ONE DISTRIBUTION.
CTPark Bucharest West este proiectat să devină cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, cu peste 1 milion de m² suprafață închiriabilă. Conceptul parcului îmbină serviciile oferite la fața locului, facilitățile deosebite și conexiunea la spații de cea mai bună calitate, Build-to-Suit, create pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere. Planul CTP pentru acest parc include, și pe viitor, livrarea unor clădiri, servicii, accesibilitate și infrastructură de tip premium, caracteristici perfecționate de-a lungul anilor, la care clienții CTP se așteaptă și pe care se bazează.
Anul în curs va fi marcat de un proces accelerat de dezvoltare în partea de vest a Bucureștiului, unde CTP deține trei parcuri logistice. În total, compania are programată livrarea a aproximativ 236.000 m² suprafață închiriabilă, în aproprierea Bucureștiului, din care circa 175.000 m² vor fi situați în CTPark Bucharest West.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.
Despre NETWORK ONE DISTRIBUTION
NETWORK ONE DISTRIBUTION este o companie deținută integral de Iulian Stanciu și este liderul pieței românești de distribuție a produselor electro-IT, cu o cifră de afaceri de 234 milioane euro în 2017, în creștere față de anul precedent. În prezent, compania desfășoară operațiuni pe piețele din România și Republica Moldova, are o bază de clienți cu peste 1.500 de revânzători activi și este un important furnizor pentru rețelele locale de retail. Portofoliul Network One cuprinde o gamă largă de produse, reprezentând producători importanți din industria electro-IT, precum: Dell EMC, HP, HP Enterprise, Microsoft, Asus, Canon, LG, Artic Beko, Philips, Samsung și multe altele.

Related posts

Messe München is expanding

Carabulea pierde procesul cu Patria Bank, hotârârea poate fi atacată

Ligia Voro

Compania maghiară Terran, producătoare de ţigle din beton, a investit 5 mil. euro într-o fabrică în Câmpia Turzii

Stefana Muresan

Topul Celor mai doriți angajatori în 2019

Ligia Voro

Marc O’Polo, primul magazin mono-brand din România în Bucureşti Mall

Ligia Voro

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Ionut Oprea

CTP a achiziționat Phoenix Logistics Center

Ionut Oprea

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

Valoarea AFI Cotroceni a depășit jumătate de miliard de euro

Ionut Oprea

Cushman & Wakefield & Skanska Property Poland celebrating the largest office lease in 2017

Ionut Oprea

S IMMO AG: Hat-trick at the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

EnergoBit contestă amenda Consiliului Concurenţei şi merge în instanţă

Ligia Voro

Aplicaţia românească Clever Taxi îşi schimbă numele şi devine Free Now

Papuc Irina

Allianz achiziționează 30% din E.ON Distribuție România

Ligia Voro

Județele Constanța, Alba și Timiș sunt în topul celor mai puternice centre logistice, după București

Stefana Muresan

Cine administrează Mendeleev Office 5

Ion Surdu

PRIAevents și RAC organizează conferinta Influencers and Ethics in Advertising în 2 noiembrie la București

redactia

B | Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Stefana Muresan

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Castigatorii Real Estate Hackathon 2019

Stefana Muresan

Perspective de CEO pentru 2017

Ionut Oprea

Premier Estate Management, tranzacții de peste 20 mil. de euro

Stefana Muresan

Veeam Software se extinde in Business Garden Bucharest

Ionut Oprea

Leave a Comment