București Real Estate

CTP își extinde colaborarea cu NOD în CTPark Bucharest West

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și NETWORK ONE DISTRIBUTION (NOD), liderul pieței de distribuție IT&C din România, își extind colaborarea în CTPark Bucharest West, ajungând la circa 44.000 m² de spații logistice, închiriați în două clădiri. Cele două companii au încheiat un acord pentru o extindere de aproximativ 14.000 m², situată într-un depozit nou, care va fi finalizat în Q4 2018. NOD ocupă deja peste 30.000 m² în CTPark Bucharest West, care au fost livrați în 2017.
Noua clădire este standard, de clasă A și a fost proiectată pentru a îndeplini cele mai exigente standarde în ceea ce privește calitatea construcției, reducerea costurilor și protecția mediului. Lucrările de construcție pentru depozitul în care NOD va ocupa 14.000 m² de spații de depozitare, au fost demarate la începutul lui 2018 și au ca termen de livrare Q4 2018.
“NOD este chiriaș al CTPark Bucharest West de anul trecut și suntem bucuroși că CTP le poate sprijini creșterea. Prin alegerea de a se extinde în CTPark Bucharest West, NOD va beneficia de depozite de cea mai bună calitate, tehnologie inovatoare, costuri operaționale reduse și de angajamanetul nostru de de oferi servicii premium tuturor clienților”, a declarat Robert Pitt, COO al CTP.
NOD este client al CTP în CTPark Bucharest West din 2017, când distribuitorul de produse
electro-IT a închiriat aici peste 30.000 m² de spații logistice.
“CTP este un partener puternic, așa că a fost un pas firesc să ne continuăm dezvoltarea accelerată alături de ei. Ne extindem rapid, așa că avem nevoie de noi spații de depozitare, unde să putem stoca un număr cât mai mare de produse. Activitatea noastră este sezonieră, înregistrând un vârf în ultimul trimestru al anului, în timpul Black Friday și al sărbătorilor de iarnă. Așadar noile spații în care ne vom extinde sunt programate pentru livrare în momentul perfect, având ca avantaje pentru noi, reducerea timpului de livrare și creșterea flexibilității”, a adăugat Andrei Militaru, Director Comercial al NETWORK ONE DISTRIBUTION.
CTPark Bucharest West este proiectat să devină cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, cu peste 1 milion de m² suprafață închiriabilă. Conceptul parcului îmbină serviciile oferite la fața locului, facilitățile deosebite și conexiunea la spații de cea mai bună calitate, Build-to-Suit, create pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere. Planul CTP pentru acest parc include, și pe viitor, livrarea unor clădiri, servicii, accesibilitate și infrastructură de tip premium, caracteristici perfecționate de-a lungul anilor, la care clienții CTP se așteaptă și pe care se bazează.
Anul în curs va fi marcat de un proces accelerat de dezvoltare în partea de vest a Bucureștiului, unde CTP deține trei parcuri logistice. În total, compania are programată livrarea a aproximativ 236.000 m² suprafață închiriabilă, în aproprierea Bucureștiului, din care circa 175.000 m² vor fi situați în CTPark Bucharest West.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.
Despre NETWORK ONE DISTRIBUTION
NETWORK ONE DISTRIBUTION este o companie deținută integral de Iulian Stanciu și este liderul pieței românești de distribuție a produselor electro-IT, cu o cifră de afaceri de 234 milioane euro în 2017, în creștere față de anul precedent. În prezent, compania desfășoară operațiuni pe piețele din România și Republica Moldova, are o bază de clienți cu peste 1.500 de revânzători activi și este un important furnizor pentru rețelele locale de retail. Portofoliul Network One cuprinde o gamă largă de produse, reprezentând producători importanți din industria electro-IT, precum: Dell EMC, HP, HP Enterprise, Microsoft, Asus, Canon, LG, Artic Beko, Philips, Samsung și multe altele.

Related posts

Consiliul Investitorilor Străini și-a ales un nou președinte

Ligia Voro

Un vis devenit realitate. Stiloul Regelui Mihai I al României made by Herlitz – Pelikan

Ligia Voro

Transparenţa pe piaţa imobiliară, în viziunea Veridio

Ligia Voro

Tetarom a reluat licitația pentru spațiile de depozitare și birouri

Nora Dumitrescu

Shortlist announced for the CEE M&A Awards

Ionut Oprea

Casa Neuman, fosta reşedinţă a cuplului Ceauşescu, scoasă la vânzare pe 2,7 mil. euro

Robert Bloancă

Marile probleme ale Clujului: prețurile proprietăților, mobilitatea și salariile

Nora Dumitrescu

Conclusions: Romania at Expo Real 2017   

Ionut Oprea

Avem declarată oficial stare de urgență în România. Ce prevede decretul semnat de președintele Klaus Iohannis

Papuc Irina

Veeam Software se extinde in Business Garden Bucharest

Ionut Oprea

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Blue Air către Tel Aviv, cu trei curse pe săptămână

Stefana Muresan

Salariul minim brut, creștere pentru 2020 de până la 2.230 lei (proiect)

Papuc Irina

Prima cladire din Oregon Park, inchiriata integral

Transilvania Business

Vox Technology Park aduce in Romania Zetta University din Virginia de Vest, SUA

Ionut Oprea

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

Gran Via finalizează Timișoara 58

Papuc Irina

Real estate & construction forum

Ionut Oprea

Dragoș Anastasiu, reales președinte al AHK Romania

Ligia Voro

WDP: Investiții suplimentare de 75 de milioane de euro în România

redactia

Conferinta: Mobilitatea viitorului la Sibiu

Ionut Oprea

Grupul DENT ESTET, lider de piață în serviciile medicale stomatologice, anunță o creștere record a cifrei de afaceri în S1 2019, cu 39% mai mult față de S1 2018

Nicolae Pop

Casa Sus Inima București – cazare gratuită pentru pacienții oncologici

Ionut Oprea

ATENOR report: first quarter 2017

Ionut Oprea

Leave a Comment