Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autostrada A3 între Ogra și Câmpia Turzii: Progres ”foarte bun” al celor de la Astaldi-Max Boegl

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructura au publicat un nou videoclip cu stadiul lucrărilor de pe cele trei șantiere ale Autostrăzii A3 între Ogra și Câmpia Turzii.
Imaginile surprind nodul rutier Chețani care se află pe lotul construit de Straco, apoi cei 17,9 km ai tronsonului executat de Astaldi-Max Boegl, iar la final avem porțiunea de 3,6 km construit de Geiger.
O surpriză plăcută este progresul foarte bun pe partea de săpături și terasamente al celor de la Astaldi-Max Boegl, unde deja din primele zile cu vreme bună lucrările au demarat din plin. Tot pe acest lot se găsesc principalele structuri proiectate pe această autostradă: supratraversarea satului Bogata și a Mureșului de două ori printr-un viaduct continuu și supratraversarea Mureșului și a căii ferate Târgu Mureș-Războieni.
Chiar dacă autorizația de construire a fost emisă în luna noiembrie a anului trecut, lucrările au avansat într-un ritm alert, iar stadiul actual ne face să fim optimiști că aceste puncte critice ale lotului vor fi gata la jumătatea lui 2019, anunță cei de la Pro Infrastructura.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROMPAN: Cozonacii şi pasca tradiţională românească au ajuns în SUA și Canada

Articolul următor

Mircea Solovăstru revine în echipa Bursei de Valori Bucureşti!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share