Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A doua editie a conferintei nationale Business (r)Evolution se va desfasura marti, 17 aprilie, la Constanta

Doingbusiness.ro, cu suportul Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, organizează marti, 17 aprilie 2018, de la ora 9.00, la Zenith Conference & Spa Hotel, evenimentul de referinta al mediului de afaceri regional – Business (r)Evolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami?. Evenimentul se adreseaza managerilor si antreprenorilor din Constanta si din judetele invecinate.
,,Dupa succesul inregistrat la Oradea, unde conferinta nationala Business (r)Evolution a mobilizat peste 150 de antreprenori luna trecuta, revenim cu incredere la Constanta, acolo unde am intalnit de fiecare data anterprenori deschisi catre cunoastere, oameni de afaceri de succes, companii importante care misca economia nationala si unde in acest an vom arata ce inseamna sa faci afaceri in contextul revolutiei digitale’’, a declarat Dumitru Ion – CEO doingbusiness.ro. ,,Revolutia digitala – stim cu totii ce este, se intampla in tot ceea ce facem. Insa vom arata la Constanta cum ne transforma ea modul in care facem afaceri si chiar cum ameninta sau potenteaza existenta companiilor aflate in fata unor decizii cruciale’’, a adaugat Dumitru Ion.
Conferinta va fi moderata de jurnalistul Radu Soviani si este structurata in 3 sesiuni. Prima dintre ele, dedicata Managementului performant si consultantei, va fi deschisa de Iulian Groposila – Presedintele Patronatului IMM Constanta, care va oferi o perspectiva asupra modului in care reactioneaza mediul de afaceri local la transformarea digitala si cat sprijin primeste acesta din partea autoritatilor locale in adoptarea noilor tehnologii.
Daniela Oprescu – Director Taxe, KPMG Romania va trece in revista principalele modificari fiscale pe care antreprenorii trebuie sa le aiba in vedere, Laura Sachelarie – Senior Segment Manager, Telekom Romania va prezenta solutiile de comunicatii si IT pentru IMM-uri care sa ii ajute in eficientizarea activitaii, iar Ecaterina Szoke – Director Regional, Allianz-Tiriac Asigurari va prezenta solutii pentru identificarea si administrarea riscurilor intr-o companie.
Cea de-a doua sesiune prezinta oportunitatile nascute prin digitalizare si aduce oamenilor de afaceri din Dobrogea cele mai noi detalii privind implementarea noilor reguli europene de protectie a datelor cu caracter personal – GDPR. Consultantul Tudor Galoș va detalia impactul noii legi in business, iar Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania va identifica tranzitia de la ,,big data’’ la ,,smart data’’, cu alte cuvinte va arata cum aplicatiile care ajuta la cresterea vanzarilor pentru orice companie reusesc sa selecteze si sa transforme in profit datele esentiale de care dispun sau pot dispune companiile. In aceeasi directie, a vanzarilor, se va indrepta si prezentarea Alexandrei Cernian, Trainer & Senior Consultant, Valoria, iar Flori Gainuta, Legal Assistant pentru BSA Outside Counsel pentru Romania, impreuna cu Ion Gheorghediac, reprezentantul I.G.P.R. – I.C.P.C., vor evidentia riscurile la care se expun companiile in cazul utilizarii de software nelicentiat sau contrafacut, atat din punctul de vedere al securitatii si confidentialitatii datelor, cat si din punct de vedere legal.
Comunicarea, conectarea si limbajul de influentare sunt subiectele sesiunii care incheie conferinta Business (r)Evolution de la Constanta. Catalin Stoica – Coach & Trainer, Academia de Bine arata de ce comunicarea & conectarea sunt responsabile pentru 58% din performanta in toate tipurile de munca, in toate domeniile de activitate profesionala si antreprenoriala. Sunt responsabile pentru gradul de retentie a angajaților buni, responsabile pentru capacitatea de a face fata diferitelor crize economice, responsabile chiar pentru cresterea veniturilor.
Partenerul Principal al Business (r)Evolution Constanta este Telekom Romania, iar parteneri sunt Allianz-Tiriac Asigurari, BSA | The Software Alliance, KPMG Romania, Valoria, Tudor Galos Consulting, Academia de Bine, Kompass Romania.
Partenerii media care sustin evenimentul sunt Agerpres, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Spatiulconstruit.ro, Cariere, Financial Market.
Participarea la evenimentul din 17 aprilie 2018 este gratuita in limita a doua persoane din cadrul aceleieasi companii. Agenda evenimentului si formularul de inregistrare sunt disponibile pe site-ul doingbusiness.ro (http://new.doingbusiness.ro/eveniment/BUSINESS_%28r%29EVOLUTION_–_Dezvoltare,_Digitalizare_si_Management_Performant/Business_%28r%29Evolution_-_Constanta/47).
După evenimentul de la Constanța, seria de conferinte nationale Business (r)Evolution continua in 2018 cu evenimentele de la Bucuresti (27 septembrie), Craiova (17 octombrie) si Brasov (31 octombrie).
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este o companie care oferă servicii premium integrate de business strategy, comunicare, marketing și business development.
Serviciile Doingbusiness.ro includ: publicații premium – Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online, portaluri de afaceri, servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață, consultanță strategică de comunicare și extindere pe noi piețe, acces la tool-uri inovative de business development și business intelligence.
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference – Shaping the Future, Business rEvolution – Digitalizarea, trend sau tsunami?, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Japonezii, interesați să construiască un metrou la Cluj, pe linia Florești - aeroport sau Apahida

Articolul următor

TAROM, licitații publice pentru modernizarea sistemului IT - ”prima investiție de substanță din ultimii 10 ani”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share