IT&C Maramureș Ultimele stiri

Trencadis, Tremend, Accesa IT Consulting şi Qualitance – în topul firmelor europene cu cea mai rapidă creştere

Companiile locale de tehnologie Trencadis, Tremend, Accesa IT Consulting şi Qualitance, care au înregistrat rate medii de creştere ale cifrei de afaceri între 47% şi 100% în perioada 2013-2016 au intrat în ediţia 2018 a topului 1.000 de firme europene cu cea mai rapidă rată de dez­voltare a busi­nessu­lui realizat de publicaţia britanică Financial Times şi portalul ame­rican Statista.com.
Integratorul IT Trencadis Corp din Baia Mare, firma locală cu cea mai bună poziţionare din clasamentul FT, a înregistrat în perioada 2013-2016 o rată medie de creştere de 100,9%, businessul ajungând la 19,6 mil. lei (4,4 mil. euro) în 2016. Compania din Baia Mare, al cărei acţionar majoritar este Radu Negulescu, cu un pachet de 82% din acţiuni, a continuat să crească accelerat şi anul trecut: în primul semestru cifra de afaceri a companiei a fost de 10 mil. lei, în creştere cu 317% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016.

Related posts

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Stefana Muresan

Podul feroviar peste Târnava Mare, finalizat de FCC Azvi până în iulie

Stefana Muresan

ADR Centru: Aproape 2,9 milioane, investite pentru imbunatatirea gestionarii energiei la Spitalul Municipal Targu Secuiesc

Stefana Muresan

Leave a Comment