Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL Cluj (Strabag), lucrări de 2,3 mil. euro pentru apă și canalizare în Bistrita-Nasaud

Dan Mihancea, directorul general al ARL Cluj (parte a grupului austriac Strabag), a semnat la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud un contract de 2,3 milioane euro pentru introducerea canalizării în Salva și extinderea și reabilitarea sistemului cu apă în Telciu.
Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu derulat prin operatorul de apă-canal Aquabis, proiect evaluat la cca. 9 milioane euro. Contractul încheiat de ARL Cluj (Lotul 3) se referă la 5 km rețea alimentare cu apă în Telciu, 10,6 km rețea de canalizare în Salva, reabilitare captură Telciu, rezervor, branșamente apă potabilă (750 bucăți în Telciu), racorduri canalizare (441 bucăți în Salva). “Sunt lucrări în două comune importante ale județului. Sper ca în vara acestui an să putem semna contractul de finanțare pentru etapa a doua a Master Planului de apă-canalizare, aproximativ 230 milioane euro. 98% din populația județului va avea acces la rețelele de apă și 75% la cele de canalizare.”, a spus Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, potrivit bistritabusiness.ro.
În urmă cu două săptămâni, bistrițenii de la Îndemânarea Construct semnau un contract similar cu al ARL Cluj, pentru Lotul 2 al proiectului, în valoare de 1,4 milioane euro, care se referă la reabilitarea conductei de aducțiune Rebrișoara-Năsăud și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă din Năsăud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Editura Scoala Ardeleana sarbatoreste Centenarul Marii Uniri la Gaudeamus Cluj

Articolul următor

Studiu Unlock: Companiile se reîntorc în oraș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share