Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UVT și Microsoft invită studenții timișoreni la o experiență unică de învățare: Microsoft Academy 2018

Studenții timișoreni vor avea șansa de a explora și de a învăța diferite tehnologii de ultimă oră în cadrul Academiei Microsoft 2018. Evenimentul are loc la Universitatea de Vest din Timișoara, la Facultatea de Fizică, în perioada 16 aprilie – 11 mai, fiind deschis studenților de la orice universitate.
Scopul Academiei Microsoft este motivarea studenților de a se gândi la viitorul lor loc de muncă, precum și creșterea gradului de conștientizare vizavi de programul Microsoft Academy College Hire (MACH).
Compania Microsoft și UVT propun studenților o experiență unică, oferindu-le șansa de a explora și de a învăța diferite tehnologii Microsoft, precum: Networking, O365, Azure Active Directory, SQL, System Center Configuration Manager, Machine Learning, Exchange, Business Application Platform: Power BI, Power Apps, MS Flow.
Studenții au ocazia să câștige premii pentru participare activă la toate sesiunile unei tehnologii. De asemenea, aceștia vor primi Microsoft MCP vouchers, Microsoft Azure Passes și pot fi admiși la Microsoft Student Techathon. Participanții cu potențial mare vor fi selectați pentru Internship/MACH assessment.
„Suntem mereu deschiși la acțiuni menite să completează pachetul de competențe oferit studenților, un plus care în multe cazuri poate face diferența în găsirea unui loc de muncă bun. Partenerul nostru, Microsoft, nu are nevoie de nicio recomandare, calitatea acestei acțiuni fiind garantată, la fel cum s-a întâmplat și în celelalte demersuri în care i-am avut alături”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.
Studenții interesați se pot înscrie aici: https://microsoft.recsolu.com/external/events/mQbZ0QJnSXvec5L_8DMcPA

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Majoritarii de la MedLife au vândut într-o singură şedinţă acţiuni de 13,2 mil. lei

Articolul următor

A fost semnat contractul pentru pasajul de pe centura Aradului cu firma Implenia Baugesellschaft; valoarea contractului, 25,7 milioane lei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share