Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările pe tronsoanele 2,3 și 4 din Poarta Transilvaniei; valoarea contractelor, peste 24 mil. de euro

S-au dat ordinele de începere a lucrărilor pe DJ 172 D ”Poarta Transilvaniei”.
“Astăzi am înmânat ordinele de începere a lucrărilor și autorizațiile de construcție pentru DJ 172D – Poarta Transilvaniei – , contractele de execuție pentru cele trei loturi fiind semnate anul trecut. Am avut o discuție de lucru cu constructorii și și-au luat angajamentul că vor face toate eforturile ca până la finalul anului cele trei loturi să fie finalizate. Lotul 5 e în contestație, iar tronsonul 2 din Lotul 1 este în evaluare” a anunțat Radu Moldovan, șeful Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, într-o conferință de presă.
Valoarea totală a proiectului de modernizare a DJ 172D Poarta Transilvaniei pe Loturile 2,3 și 4 se ridică la 110,4 milioane lei (24,3 milioane euro), finanțare venită prin Programul Operațional Regional (POR).
Pe Lotul 2 (lac Colibița – Bistrița Bârgăului – Prundu Bârgăului (intersecția cu DN17) – total 17,1 km, se va apuca de lucru asocierea dintre firmele Dimex Company, Explan și Viakon Drum. Termenul de execuție este de 2 ani și 2 luni, iar valoarea contractului e de 37,3 milioane lei (8,2 milioane euro).
Pe Lotul 3 (intersecția DN17/Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică), va lucra asocierea dintre Dimex Company și Star Comexim. Termenul de execuție e de 1 an și 9 luni, iar valoarea contractului se ridică la 34,3 milioane lei (7,5 milioane euro).
Pe Lotul 4 (Ilva Mică – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei) va fi prezentă asocierea dintre Autotehnorom și OPR Asfalt. Termenul de execuție e de 2 ani, iar valoarea lucrărilor este de 38,8 milioane lei (8,5 milioane euro).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Porsche Engineering se extinde în Cluj-Napoca şi ocupă patru etaje din clădirea de birouri Vivido

Articolul următor

Demararea procesului de evaluare a ofertelor pentru serviciile de proiectare, inginerie si asistenta tehnica aferente proiectului de restaurare a Castelului Banffy din Rascruci

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Air Oradea caută partener privat

Compania Air Oradea, înființată de municipalitate în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, caută un partener privat care să…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share