Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agraria 2018 isi deschide portile, din nou, in Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

Parcul Industrial Tetarom III din Jucu va gazdui in aceasta saptamana, in perioada 19 – 22 aprilie, cea de-a 24-a editie a Targului Agraria, unul dintre cele mai apreciate targuri internationale pentru agricultura, industrie alimentara si zootehnie si cel mai mare eveniment de profil din Transilvania.
Organizat pentru a patra oara consecutiv in parcul industrial administrat de Consiliul Judetean prin intermediul societatii sale de profil, evenimentul se anunta a fi unul de mare amploare, atat din perspectiva suprafetei alocate celor peste 350 de expozanti proveniti din 11 tari europene, net superioara comparativ cu editiile precedente cat, mai ales, a numarului semnificativ de manifestari sectoriale organizate.
In ceea ce priveste Consiliul Judetean, acesta va fi reprezentat in cadrul targului de doua dintre entitatile infiintate din initiativa forului administrativ judetean si finantate din bugetul acestuia, Asociatia Produs de Cluj si Clusterul Agro Transilvania.
„Ne bucuram ca putem contribui, din nou, la succesul acestui targ de mare anvergura prin asigurarea unei locatii mai mult decat adecvate. Totodata, participarea la targ a celor doua asociatii infiintate de Consiliul Judetean contribuie in mod activ si la indeplinirea obiectivului acestui targ, acela de a facilita intalniri directe intre fermieri si producatorii de utilaje, realizarea de schimburi de experienta intre participanti, accesul nemijlocit la cele mai noi inovatii din domeniu, dar, mai ales, la sprijinirea economiei locale si regionale”, apreciaza Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
In ceea ce priveste Asociatia Produs de Cluj, aceasta va fi prezenta in sectorul E90 al Targului cu 21 de standuri in care cei mai renumiti artizani clujeni isi vor expune produsele proprii, precum costume populare specifice zonei Clujului, obiecte de artizanat, produse de marochinarie si bijuterii lucrate manual. Nu vor lipsi, de asemenea, nici lavanda, uleiurile presate la rece, mierea de albine, turta dulce, dulceturile, sucurile naturale, ciocolata sau prajiturile de casa.
In acelasi timp, Agro Transilvania Cluster, asociatie constituita din initiativa Consiliului Judetean Cluj in scopul promovarii colaborarii intre entitatile de afaceri din sectorul agro-industrial, mediul academic, autoritatile locale si institutele de cercetare, va fi prezent la Agraria in cadrul aceluiasi sector-E90. Aici, Clusterul va ocupa un stand de aproximativ 200 de mp in cadrul caruia, pe intreaga perioada de desfasurare a targului, vor avea loc o serie de show-uri culinare, preparatele astfel realizate din produsele proprii ale membrilor putand fi achizitionate de gurmanzi direct de la stand. De asemenea, va fi amenajata si o zona de office unde vor fi prezentate serviciile furnizate de cei peste 70 de membri actuali ai Asociatiei.
Agraria 2018 isi propune, la fel ca si in anii precedenti, sa constituie un loc important de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii, o platforma de comunicare optima unde participantii pot incheia contracte noi, pot consolida relatii cu clienti traditionali si pot discuta despre tendintele si inovatiile aparute in agricultura, industrie alimentara si zootehnie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP a demarat lucrările de construcție în CTPark Cluj II

Articolul următor

Cele mai importante teme pentru mediu vor fi dezbatute în cadrul conferinței PRIA Environment în 25 aprilie 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share