Infrastructura Investitii Sibiu Ultimele stiri

CFR deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor, inclusiv în Sibiu. Executant – Arcada Company

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor aflate în judeţele Argeş, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Sibiu, a anunţat, luni, CFR SA.
Operaţiunile de predare a amplasamentelor şi deschidere a şantierelor se vor efectua în perioada 16 – 20 aprilie 2018.
Potrivit sursei citate, cele 14 obiective feroviare sunt incluse în două contracte de lucrări, în valoare totală de 34,2 milioane lei, din care 75% fonduri externe nerambursabile şi 25% din buget de stat. Lucrările de modernizare vor fi realizate de către S.C. Arcada Company S.A, iar perioada de implementare este de 36 de luni şi cuprinde atât etapa de execuţie, cât şi de garanţie pentru fiecare lot în parte.
CFR S.A. precizează că lucrările de modernizare, structurate pe două loturi, au drept scop dezvoltarea infrastructurii feroviare din sudul ţării, prin creşterea gradului de confort şi îmbunătăţirea indicatorilor de siguranţă, pe anumite intervale de staţii de pe raza judeţelor Olt, Dolj, Argeş, Sibiu, Gorj şi Mehedinţi.

Related posts

City Gate Plaza Refurbishment

Ionut Oprea

Drum de aproape 7 milioane de euro, pe bani de la UE, care scurtează distanța între Timișoara și Novi Sad

Stefana Muresan

Târgul de Crăciun USAMV: Produse apicole, pomicole, agricole sau agroalimentare

redactia

Leave a Comment