Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Karl Heinz Dietrich construiește o platformă logistică la Blaj

Compania germană Karl Heinz Dietrich, una dintre cele mai importante societăți din lume specializate în servicii de expediție și transport internațional de mărfuri, a demarat construirea unei platforme logistice în suprafață de peste 20.000 mp, compusă din depozit și spații de birouri, la Blaj, scrie Ziarul Unirea.
Construcția se va realiza în perimetrul gestionat de Bosch și chiar va fi legată de unitățile de producție Bosch pe care urmează să le deservească.
”Prin proiect se dorește realizarea unui Centru logistic pentru închirierea spațiilor de depozitare de către Fabrica BOSCH REXROTH din Blaj. Centrul va avea în componență un depozit, birouri și anexe tehnice. Construcția are ca funcțiune principală: depozitare; fluxul de aprovizionare cu marfă, dispus pe frontonul nordic, unde sunt amplasate docurile de încărcare-descărcare, pentru recepție-expediție marfă și, în viitor, prin fațada N-V, prin tunelul de legătură cu fabrica BOSCH, pentru depozitare piese din fabrică în depozitul care face obiectul prezentei documentații. Marfa este preluată și manipulată în intreriorul halei cu electrocarele(…) Acest nou depozit va fi operat în trei schimburi pentru furnizarea materialelor din zona de producție BOSCH. (…) Depozitul va fi operat de către asociații proprii Bosch pentru depozitarea materiilor prime, a pieselor și a produselor pentru producția Bosch pentru autoturisme și pentru producția Rexroth Linear Motion. Noua clădire de depozitare și logistică va fi legată de fluxul de producție din clădirile existente pe terenul învecinat, printr-un flux permanent de materiale cu trei treceri prin intermediul unui sistem de transfer asigurat de un coridor de transport”, se arată în proiectul depus de investitorul Karl Heinz Dietrich la Agenția pentru Protecția Mediului Alba în vederea obținerii autorizației de mediu.
Karl Heinz Dietrich este o companie germană specializată de peste 70 de ani în servicii de expediţie şi de transport internaţional de mărfuri. Compania are peste 1.600 de angajaţi dintre care aproape 800 în România la Cluj Napoca, Timişoara, Bucureşti, Sibiu, Arad sau Braşov. “Este absolut evident că atunci când în oraşul tău se află un concern de calibru mare, precum este Bosch la Blaj, pentru orice administraţie publică locală este dificil să mai spere în atragerea de noi investitori de aceeaşi mărime. Tocmai de aceea ne-am îndreptat atenţia către un alt palier investiţional”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar, în iunie 2015, la momentul anunțării noii investiții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O Medalie a Centenarului va ajunge la 100 de personalități printre care Trump, Merkel, Macron

Articolul următor

CFR deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor, inclusiv în Sibiu. Executant - Arcada Company

Citește și:
Citeste mai mult

Sold out la deschiderea TIFF

“Confort nordic” (regia Hafsteinn Gunnar Sigurosson, Islanda / Germania / Anglia) este prima dintre peliculele proiectate cu casa…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share