București Real Estate

Pernod Ricard România alege Unirii View pentru viitorul său sediu central

• Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a ales proiectul de birouri Unirii View pentru stabilirea noului sediu central, după închirierea a 600 de metri pătrați
• Pernod Ricard se alătură astfel altor companii care au decis să își stabilească sediile în Unirii View, în zona centrală a Bucureștiului
• Proiectul, care va fi finalizat în vara lui 2018, va fi cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Capitalei, cu 19 etaje și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați
Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a închiriat o suprafață de 600 de metri pătrați de spații de birouri în Unirii View, cea mai inaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului.
Pernod Ricard România se alătură astfel unei liste de companii internaționale care au ales Unirii View și zona ultracentrală a Capitalei pentru a își stabilii noile sedii. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va fi finalizat în vara anului 2018.
Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri.
”Alegerea Pernod Ricard demonstrează că zona ultracentrală a Bucureștiului devine o destinație importantă pentru companiile care se află în căutarea unui sediu reprezentativ. În plus, asistăm și la un progres calitativ în ceea ce privește spațiile de birouri ocupate, multe companii realizând un upgrade de la clădiri de clasa B”, afirmă Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și management comercial al proiectului.
”Am ales Unirii View datorită poziției excelente și a standardelor deosebite pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaților condiții de muncă optime, care să îmbunătățească productivitatea și performanța companiei”, a declarat Tudor Furir, General Manager Pernord Ricard România.
Pernod Ricard România a fost asistată în tranzacție de către compania de consultanță imobiliară Knight Frank. Romania. ”Brief-ul inițial al clientului a fost să găsim un spațiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, așadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creștere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcție și urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporție de 90%”, au declarat reprezentanții Knight Frank.
Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România și Red Bull România.
Proiectul este una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.

Related posts

Star Construct, noi ansambluri rezidențiale lansate la TNI

Stefana Muresan

WDP eyes the next level opportunities

Ionut Oprea

IMMOFINANZ, raport pentru S1

Transilvania Business

United, primul studiu de acoperire mediatica – proiecte de birouri

Ionut Oprea

Rata de neocupare a spațiilor de birouri moderne din București a scăzut sub 10%

Ionut Oprea

Colliers International, assigned Property Manager for Phoenix Tower and Construdava

Ionut Oprea

UBC 0, construcție etapizată?

Robert Bloancă

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Papuc Irina

Vastint Romania celebrated the opening of Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

BVB și SIBEX au fuzionat; România va avea o singură bursă

Stefana Muresan

CUM ÎȘI VINDE ROMÂNIA PRODUCȚIA DE CIREȘE – PRIMUL GHID AGROTRENDS DEDICAT SECTORULUI POMICOL

Stefana Muresan

Orange susţine cele mai mari festivaluri ale verii

Ligia Voro

A chance to meet leading real estate decision makers

Stefana Muresan

Swiss Capital, premiat la deschiderea Anului Bursier 2019

redactia

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

ADNBA: Looking ahead to a new exciting chapter of growth

Ionut Oprea

Industria auto, unul dintre principalii piloni ai economiei românești, conform Euler Hermes

Ligia Voro

EXCLUSIVE NETWORKING AT THE LUXURY GALA PARTY YACHT CLUB DE MONACO

Stefana Muresan

Gama CAPAROL – Soluții și sisteme inovative pentru dezvoltări imobiliare de anvergură

Ligia Voro

Traficul de pasageri în aeroporturile din România a crescut cu 6% în 2019

Papuc Irina

Lotus Center a cumpărat complexul multifuncțional Oradea Plaza

Traian Dan

Smart Building & Smart Energy Saving: clădirile inteligente devin soluții de viitor pentru mediul de afaceri din România

Stefana Muresan

eMAG va livra produsele cu automobile 100% electrice

Papuc Irina

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Ionut Oprea

Leave a Comment