Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pernod Ricard România alege Unirii View pentru viitorul său sediu central

• Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a ales proiectul de birouri Unirii View pentru stabilirea noului sediu central, după închirierea a 600 de metri pătrați
• Pernod Ricard se alătură astfel altor companii care au decis să își stabilească sediile în Unirii View, în zona centrală a Bucureștiului
• Proiectul, care va fi finalizat în vara lui 2018, va fi cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Capitalei, cu 19 etaje și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați
Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a închiriat o suprafață de 600 de metri pătrați de spații de birouri în Unirii View, cea mai inaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului.
Pernod Ricard România se alătură astfel unei liste de companii internaționale care au ales Unirii View și zona ultracentrală a Capitalei pentru a își stabilii noile sedii. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va fi finalizat în vara anului 2018.
Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri.
”Alegerea Pernod Ricard demonstrează că zona ultracentrală a Bucureștiului devine o destinație importantă pentru companiile care se află în căutarea unui sediu reprezentativ. În plus, asistăm și la un progres calitativ în ceea ce privește spațiile de birouri ocupate, multe companii realizând un upgrade de la clădiri de clasa B”, afirmă Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și management comercial al proiectului.
”Am ales Unirii View datorită poziției excelente și a standardelor deosebite pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaților condiții de muncă optime, care să îmbunătățească productivitatea și performanța companiei”, a declarat Tudor Furir, General Manager Pernord Ricard România.
Pernod Ricard România a fost asistată în tranzacție de către compania de consultanță imobiliară Knight Frank. Romania. ”Brief-ul inițial al clientului a fost să găsim un spațiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, așadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creștere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcție și urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporție de 90%”, au declarat reprezentanții Knight Frank.
Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România și Red Bull România.
Proiectul este una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Nemţii de la Geiger, italienii de la Tirrrena Scavi şi firmele lui Dorin Umbrărescu, cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi

Articolul următor

Aeroportul Internațional „Avram Iancu“ Cluj suplimentează zborurile către Constanța în sezonul de vară 2018

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share