București Real Estate

Pernod Ricard România alege Unirii View pentru viitorul său sediu central

• Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a ales proiectul de birouri Unirii View pentru stabilirea noului sediu central, după închirierea a 600 de metri pătrați
• Pernod Ricard se alătură astfel altor companii care au decis să își stabilească sediile în Unirii View, în zona centrală a Bucureștiului
• Proiectul, care va fi finalizat în vara lui 2018, va fi cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Capitalei, cu 19 etaje și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați
Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a închiriat o suprafață de 600 de metri pătrați de spații de birouri în Unirii View, cea mai inaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului.
Pernod Ricard România se alătură astfel unei liste de companii internaționale care au ales Unirii View și zona ultracentrală a Capitalei pentru a își stabilii noile sedii. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va fi finalizat în vara anului 2018.
Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri.
”Alegerea Pernod Ricard demonstrează că zona ultracentrală a Bucureștiului devine o destinație importantă pentru companiile care se află în căutarea unui sediu reprezentativ. În plus, asistăm și la un progres calitativ în ceea ce privește spațiile de birouri ocupate, multe companii realizând un upgrade de la clădiri de clasa B”, afirmă Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și management comercial al proiectului.
”Am ales Unirii View datorită poziției excelente și a standardelor deosebite pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaților condiții de muncă optime, care să îmbunătățească productivitatea și performanța companiei”, a declarat Tudor Furir, General Manager Pernord Ricard România.
Pernod Ricard România a fost asistată în tranzacție de către compania de consultanță imobiliară Knight Frank. Romania. ”Brief-ul inițial al clientului a fost să găsim un spațiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, așadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creștere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcție și urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporție de 90%”, au declarat reprezentanții Knight Frank.
Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România și Red Bull România.
Proiectul este una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.

Related posts

Consiliul Judeţean Timiş va construi o parcare pentru camioane, de două milioane de euro, în parcul industrial propriu

Robert Bloancă

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial din Oradea

Ionut Oprea

Hidroelectrica aduce lumină în Catedrala Mântuirii Neamului

Ligia Voro

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Papuc Irina

Globalworth: We are all committed to fight and overcome this crisis

Ionut Oprea

Paradoxul clădirilor de birouri neocupate: Cum reducem costurile de operare fără a afecta serviciile

Papuc Irina

Orbis deschide noi hoteluri, inclusiv la Arad și Sighișoara

Stefana Muresan

Care sunt beneficiile companiilor care adoptă soluții smart și inovează în Real Estate?

Stefana Muresan

Allianz achiziționează 30% din E.ON Distribuție România

Ligia Voro

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Transilvania Business

Revenirea la birou: O nouă experiență zilnică gândită să țină de cont de așteptările angajaților

Papuc Irina

Alesonor, alte 21 de locuinţe în ansamblul Amber Gardens

Stefana Muresan

Cushman & Wakefield Echinox: Dezvoltatorii accelerează deschiderile de centre comerciale în cea de-a doua jumătate a anului, când vor livra spații noi de 150.000 mp

Nicolae Pop

Deloitte România și FintechOS oferă soluții de transformare digitală și de automatizare pentru instituțiile financiare

Ligia Voro

Cea mai amplă ediție GoTech World din istoria evenimentului a reunit 10.577 de participanți într-un manifesto al digitalizării

Ligia Voro

Romania – the CEE region’s rising star will soon become its second largest economy

Ligia Voro

Piața imobiliară a Transilvaniei, pregătită de criza coronavirusului

Nora Dumitrescu

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

Ionel Albu

Winners celebrate at the inaugural Hungarian & Balkans Real Estate Awards

Ionut Oprea

Prime brute de 2,71 miliarde de lei subscrise de societățile de asigurare

Ligia Voro

New floor plan – The Big 5 Dubai

Transilvania Business

The current circumstances confirmed that Rustler’s in-house specialists and know-how represent a powerful tool

Ionut Oprea

Standul comun al României, pentru prima dată la transport logistic München

Ligia Voro

Prima cladire din Oregon Park, inchiriata integral

Transilvania Business

Leave a Comment