Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările de reparații la autostrăzi și drumuri naționale, în valoare de 120 mil. lei

In perioada 1 aprilie – 30 iunie 2018, la nivelul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Directiile Regionale, se va desfasura programul de punere in ordine a infrastructurii rutiere la incheierea sezonului rece (reparatii curente), informeaza un comunicat al institutiei aflate in subordinea Ministerului Transporturilor.
Tipurile de lucrari de intretinere curenta cuprind lucrari la partea carosabila, intretinerea platformei drumului, toaletari si igienizari, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului, lucrari privind intretinerea plantatiilor rutiere, lucrari de intretinere curenta a podurilor, pasajelor, podetelor si tunelurilor, precum si lucrari care vizeaza siguranta circulatiei.
Ponderea cea mai mare o vor avea lucrarile la partea carosabila: plombari de gropi, repararea suprafetelor burdusite, badijonari pe suprafetele poroase, colmatari fisuri la imbracaminte asfaltica, dar si colmatari crapaturi si rosturi la imbracaminte cu lianti hidraulici.
In anul 2018, pentru programul de reparatii si intretinere a autostrazilor si drumurilor nationale este alocata suma de aproximativ 120 milioane lei.
Oficialii CNAIR mai precizeaza si ca reparatiile periodice care constau in principal in asternerea de covoare bituminoase vor demara in luna iunie 2018, cand se vor finaliza procedurile de achizitii publice aferente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NRCC Orange Night la a 6-a ediție

Articolul următor

Cele mai mari cercetări din istoria arheologiei sătmărene: Așezări din epoca bronzului, pe traseul viitoarei șosele de centură

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share