Transilvania Business
Brașov Investitii Sanatate Ultimele stiri

Compania farmaceutică Ropharma, deținută de Mihai Miron, buget de investiții de 9 mil. euro

Compania farmaceutică Ropharma (RPH) din Braşov, controlată de omul de afaceri Mihai Miron, şi-a bugetat investiţii de peste 42 mil. lei (9 mil. euro) pentru anul 2018, dintre care peste 32 mil. lei, circa 76% din total, merg în amenajarea unei clădiri de spital, scrie produsinardeal.ro.
Lanţul de farmacii Ro­pharma numără circa 140 de unităţi, însă activează pe o piaţă a retailului farmaceutic puternic concuren­ţială la vârf, în care strategia marilor jucători este să se consolideze prin achiziţii de licenţe ale farmaciilor independente pentru a se menţine astfel în piaţă.
Pe lângă lanţul de farmacii, Mihai Miron controlează indirect şi spitalul privat Sf. Constantin din Braşov, care a ajuns la afaceri de 46,8 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 25% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei. Din 2016, au fost demarate investiţiile pentru extinderea spitalului din Braşov într-o nouă clădire.
Compania a realizat în 2017 venituri din exploatare de 490,7 mil. lei (106,7 mil. euro), în creştere cu 4% faţă de 2016. Anul trecut, Ro­pharma a obţinut un profit de 8,94 milioane de lei, cu 314.090 de lei mai mult decât în 2016, echivalentul unei creşteri de 4%, notează sursa citată.

Comentarii

Comentarii

Related posts

La 9 luni, Romgaz – cifră de afaceri mai mare, profit net mai mic

redactia

Turkish Airlines Open 2017, jucat pe terenul Carya Golf Club pentru al doilea an consecutiv, câştigat de Justin Rose

Raluca Ursu

CBRE: Dezvoltarea accelerată a Clujului atrage interes și pentru zonele învecinate

Ligia Voro

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More