Real Estate Timiș Ultimele stiri

Peste 1.000 de arbuști și plante, în cadrul Vox Vertical Village

• Vox Vertical Village reprezintă primul concept ”vertical village” de pe piața imobiliară din România și va reuni 120 de locuințe într-o clădire cu 10 niveluri. Peste o treime din suprafața construită a proiectului va fi reprezentată de spații verzi și de terase
• Vox Vertical Village va include o serie întreagă de facilități (piscină exterioară, cinema și o sală de fitness complet echipată), un atrium generos și o ‚pădure verticală’ compusă din peste 1.000 de arbuști și alte tipuri de plante
• Proiectul este dezvoltat în Timișoara de către Werk Property Group, unul din cei mai activi dezvoltatori imobiliari activi în zona de vest a țării. Vox Vertical Village va fi livrat pe piață la finalul anului 2019
Peste o treime din suprafața construită a Vox Vertical Village, proiect rezidențial a cărui dezvoltare va începe în Timișoara în perioada imediat următoare, va fi reprezentată de către spații verzi și de terase.
Proiectul reprezintă un concept în premieră pe piața rezidențială din România, urmând să fie primul ‚oraș pe verticală’ dezvoltat pe plan local. Vox Vertical Village va reuni 120 de locuințe într-o clădire cu 10 niveluri și va presupune dezvoltarea unei ‚păduri pe verticală’, peste 1.000 de arbuști și diferite plante urmând a fi plantați atât în interiorul proiectului cât și pe terasele locuințelor.
”Am petrecut mai mult de un an creionând împreună cu arhitecții conceptul din spatele Vox Vertical Village. Obiectivul nostru a fost să creăm un model nou de ecosistem locativ prin care să aducem casele într-un mediu specific urban. A rezultat astfel un oraș în miniatură pe verticală, cu spații comune ample care facilitează interacțiunea între membrii comunității și terase generoase asemănătoare unor grădini”, explică Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.
Vox Vertical Village va reprezenta un concept în premieră pe piața din România și datorită facilităților care vor fi puse la dispoziția viitorilor locatari: un atrium generos cu un grad ridicat de iluminare naturală, care va crește interacțiunea din cadrul comunității, o piscină exterioară, o zonă de recepție, cinema și o sală de fitness complet echipată.
”Am plecat de la un concept clasic de proiect rezidențial de case și am izolat apoi o zonă de 12 case, rezultând astfel 12 locuințe și un vast spațiu comun, străzile transformându-se în piațetele din atrium și pasarele. Am obținut astfel un modul, cu un spațiu comun amplu la interior, înconjurat de locuințe, grădini și terase către exterior”, explică Radu Golumba, arhitect, managing partner Studio Arca.
Vox Vertical Village va reuni locuințe cu două, trei și penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevăzută cu o terasă generoasă cu o suprafață de minimum 57 de metri pătrați utili, suprafața totală a teraselor locuințelor din cadrul proiectului ajungând astfel la 7.000 de metri pătrați. Proiectul va dispune și de o parcare subterană și supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 în subteran și 44 la nivelul solului.
Investiția în dezvoltarea Vox Vertical Village se ridică la 14 milioane de euro, termenul de livrare prevăzut fiind sfârșitul anului 2019. Proiectul se va construi în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Werk Property Group în urma unei investiții de 30 de milioane de euro.
Adițional celor două proiecte, Werk Property Group va construi Vox Green Parking, o parcare supraterană cu 400 de locuri, care va duce la creșterea gradului general de accesibilitate al zonei și se va adăuga la lista vastă de facilități disponibilă atât chiriașilor Vox Technology Park cât și viitorilor proprietari de locuințe în cadrul Vox Vertical Village.
Werk Property Group este activ de mai mulţi ani pe piața rezidențială, cel mai notabil proiect dezvoltat fiind Rivendelle. Virgil Tornoreanu, Managing Partner al Werk Property Group, este un antreprenor local de succes, cu activități pe piața imobiliară și în sectoarele IT&C.

Related posts

Kaufland oferă spațiu pentru micii producătorii locali de legume fructe

Traian Dan

CJ Brașov: Lucrările la Aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Oradea va avea un Arheoparc in incinta Palatului Princiar al Cetatii Oradea, investiție de peste 2 mil. lei

Stefana Muresan

Retailerul austriac XXXLutz deschide un magazin Mömax, la Timișoara

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Piata Unirii și Cetatea Oradiei

Traian Dan

SIF Banat Crișana Arad preia platforma IMGB București, terenul urmând să fie utilizat în mai multe proiecte imobiliare

Robert Bloancă

Tarom şi-a majorat cu 1,4% cota de piaţă în România și a consemnat un record de pasageri pentru ultimii 10 ani

redactia

CNAIR, licitație pentru modernizarea Transfăgărășanului

Stefana Muresan

Maravela|Asociații alături de grupul american Standex

Ionut Oprea

POZITIV TB: Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software – “Furtuna va trece și cei care vor supraviețui sunt cei care au comunicat eficient în această perioadă”

Ligia Voro

Fonduri europene pentru situl Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Stefana Muresan

Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au urcat la 4,936 miliarde de euro în 2018

redactia

Filiala din Sibiu a unuia dintre cei mai importanți furnizori pe plan internațional de sisteme de conectare a împlinit 14 ani

Papuc Irina

Estoria City: The new normal: solvency, flexibility and trust

Ionut Oprea

5 ani de „5 To Go”, cel mai mare lanţ de cafenele din România: brandul se îndreaptă în afara țării

Papuc Irina

Continental a prezentat la Timișoara tehnologii și produse inovatoare

Stefana Muresan

Interzicerea articolelor din plastic afectează lanţurile de magazine şi HORECA

Traian Dan

Termen prelungit la solicitarea microgranturilor

Traian Dan

„Brașovul pregătit”: Fundația Comunitară colectează donații pentru aprovizionarea Spitalului de Boli Infecțioase

Ion Surdu

Grecii de la Ellinair au operat primul zbor de la Cluj

Nora Dumitrescu

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Ionut Oprea

Năvală la produsele de Cluj în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Zece firme din Regiunea Vest primesc 12 milioane de lei prin Programul Operaţional Regional

Robert Bloancă

Baia Mare va avea conexiune aeriană cu Bucureștiul

Nora Dumitrescu

Leave a Comment