Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Compania britanică Thomsons Online Benefits, furnizor de software care administrează pachete de beneficii pentru două milioane de persoane din 90 de ţări, a inaugurat noul sediu din Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi, urmând să angajeze 70 de persoane până la sfârşitul anului.
Stephen Read, CEO-ul Thomsons Online Benefits, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că, prin software-ul propriu de administrare a beneficiilor – Darwin, se reduc costurile pentru angajatori, dar şi erorile umane.
„Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj-Napoca al centrului tehnologic şi de operaţiuni, într-o clădire de birouri, pe o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi. Compania noastră asigură administrarea automată a pachetelor de beneficii – planuri de pensie, vacanţe, asigurări de viaţă, pachete sportive, bonusuri, pentru 2 milioane de persoane, din care 1,3 milioane de angajaţi, din 90 de ţări. Prin software-ul nostru de administrare a beneficiilor – Darwin, platforma online de beneficii nr.1 în lume, se reduc costurile pentru angajatori şi erorile umane. Ne propunem să schimbăm tot ceea ce înseamnă pachetele flexibile de beneficii şi programe de fidelizare a angajaţilor, iar continuarea dezvoltării în Cluj-Napoca este un pas fundamental pentru a ne îndeplini misiunea”, a spus Read, citat de Mediafax.
Potrivit acestuia, în sediul din Cluj-Napoca al companiei lucrează 230 de persoane, iar până la sfârşitul anului urmează să mai fie angajate alte 70, numărul lor crescând şi în 2019.
La inaugurarea noului sediu a participat şi ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell.
Thomsons Online Benefits a fost înfiinţată în anul 2000 la Londra şi a deschis biroul din Cluj-Napoca în 2012. Compania mai are birouri în Londra, SUA şi Singapore.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sonaca Aerospace Transylvania has started the developing of its activities on S200 aircraft and is recruiting new employees

Articolul următor

Oferta turistica a Clujului, promovata in Dubai, metropola din mijlocul desertului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share