Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Google, primul Atelier Digital din România la Facultatea de Management în Producție și Transporturi Timișoara

Cu prilejul Zilelor Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi a Universităţii Politehnica din Timişoara, Google a inaugurat primul Atelier Digital din România.
Cu mai mult timp în urmă, studenţii universităţii au participat la o competiţie interuniversitară, desfăşurată în cadrul proiectului “Atelierul Digital”, organizat de Google România în parteneriat cu Junior Achievement România. Acest proiect s-a adresat tuturor celor care doresc să îşi înceapă o carieră sau celor care acum fac primii paşi în marketingul online, dorind să îşi dezvolte aptitudinile antreprenoriale. Pe parcursul acestei competiţii, tinerii au acumulat puncte pentru universitatea lor, prin parcurgerea unui training online şi a 23 de module interactive. Finalitatea competiţiei a dus la amenajarea unui HUB Digital Google, primul din România, scrie Ziua de vest.
„Dorim să venim în complementaritatea a ceea ce se predă deja în universitate cu tehnologii noi, să le oferim accesul studenților la tehnologii avansate și să îi susținem pe cei care vor să își transforme proiectele în start-up-uri. Aici, în acest Hub vor fi cursuri pe programare și multe alte activități prin care studenții pot să lucreze la proiectele lor pentru a le dezvolta și implementa. Pe partea de capital uman, utilizarea tehnologiilor și utilizarea internetului putem să ajutăm. Atunci am început acest proiect Atelier digital”, a spus Dan Oros, marketing manager Google, potrivit sursei citate.
Zilele FMPT se desfășoară, în perioada 19 -20 aprilie, și cuprind o paletă diversă de acțiuni atractive, de la dezbateri științifice, până la concursuri sportive și culinare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Fabrica de nutrețuri combinate din Sânpaul va avea multiple avantaje competitive, inclusiv un foarte bun raport calitate-preț”

Articolul următor

Zeci de firme portugheze sunt interesate de colaborari economice cu Timisoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share