Sibiu Turism Ultimele stiri

O asociere de firme, interesată de contractul de 9,3 mil. de lei pentru transformarea Lacului lui Binder din Sibiu în zonă de agrement

O asociere de firme sibiene s-a arătat interesată de contractul estimat la 9,3 milioane de lei, fără TVA, pentru transformarea Lacului lui Binder într-o zonă de agrement și de practicare a unor sporturi pe apă.
Potrivit turnulsfatului.ro, asocierea dintre firma de construcții SC Construcții SA și societatea de arhitectură SC Arhimus SRL este autoarea singurei oferte depusă în cadrul procedurii de achiziție publică a lucrărilor de proiectare și execuție a viitorului complex de agrement Lacul lui Binder. Alături de cele două firme, în cadrul ofertei depuse se mai regăsește și numele societății Dragomir Electro Del SRL, tot din Sibiu, în calitate de subcontractant.
Potrivit calendarului asumat de reprezentanții Primăriei Sibiu, evaluarea ofertelor depuse în cadrul acestei proceduri va fi încheiată cel mai târziu la începutul lunii august.
Contractul estimat la 9,3 milioane de lei, fără TVA, prevede realizarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție și avizelor necesare, urmate de execuția lucrărilor de amenajare a viitorului centru de agrement Lacul lui Binder.
Viitorul centru de agrement va include echipamente pentru practicarea schiului pe apă, cu ajutorul unor instalații de transport pe cablu care pot fi folosite și pentru wakeboarding (în loc de schiuri de apă se folosește o placă). Totodată, viitorul centru va avea și o zonă de plajă, cu 150 de șezlonguri și umbrelele aferente, locuri de joacă atât pe nisip, cât și pe apă (plutitoare), zonă de caiac, locuri de promenadă, parcări și un centru multifuncțional, printre altele. Numărul de locuri de parcare ce vor fi amenajate în jurul viitorului centru este estimat la 115.

Related posts

DECATHLON a extins magazinul din Cluj-Napoca 

Ligia Voro

Bitdefender mută producția din China la Satu Mare

Stefana Muresan

Primul autoturism hibrid produs în România a ajuns la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment