Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiţie de 2 mil. euro în renovarea secţiei de urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea

Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, institiţie subordonată primăriei Oradea, a finalizat o investiţie de 9,2 mil. lei (aproximativ 2 mil. euro), din fonduri proprii, în renovarea şi dotarea cu aparatură necesară a secţiei de urologie. Noua secţie de urologie dispune, în total, de 35 de paturi, un bloc operator format din patru săli de operaţie, cu aparatură atât pentru operaţiile clasice, cât şi cu un sistem avansat 3D pentru chirurgie edoscopică minim invazivă.
Sala principală este prevăzută cu supraveghere video, putând fi oricând conectată video-audio la orice colţ al lumii. În acest fel, imagini cu proceduri specifice aplicate unor patologii rare sau foarte dificile pot fi transmise în săli de conferinţe din diverse oraşe sau ţări şi vizionate ca un material de studiu şi de către alţi medici care doresc să se specializeze în acest domeniu al urologiei. Aceste săli de operaţie permit efectuarea în totalitate a tot ce înseamnă patologie urologică, aici fiind trataţi pacienţi cu litiaze urinare, cu prostată, cancer de prostată şi cancer renal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O asociere de firme, interesată de contractul de 9,3 mil. de lei pentru transformarea Lacului lui Binder din Sibiu în zonă de agrement

Articolul următor

Soții Bunceanu din Timișoara, afaceri de 352 de milioane de lei, în creștere cu 73%, din comerțul cu carburanți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share