Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts 2018- A place to reCREATE yourself!

Esti artist si vrei mai multa vizibilitate pentru lucrarile tale? Fusion Arts a lansat un Open Call, pentru cei care doresc sa isi expuna lucrarile in cadrul evenimentelor propuse prin acest proiect!
In luna mai, Fusion Arts transforma Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.
Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:
18-25 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace
24 mai Arts after Work- Noaptea alba Studio Insign
25 mai Urban Graden Party #3
Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:
Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, si show-uri live performance.
Esti artist si vrei sa iti prezinti lucrarile in cadrul expozitiei Fusion Arts? Categoriile in care te poti inscrie sunt:
1. Pictura
2. Sculptura
3. Instalatii
4. Design de produs
5. Live Performance (un mix rafinat si manifestari artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)
6. Amazing Art You Haven’t Thought of
Trimite-ne o scurta descriere impreuna cu prezentarea lucrarilor tale (link catre portofoliu sau fotografii) la pr@noblesse-group.com in perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.
Aristii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat in mod gratuit de catre Asociatia Culturala Noblesse. Expozitia se va incheia cu o petrecere pentru artisti si pentru iubitorii de arta in data de 25 mai- Urban Garden Party #3.
Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.
Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ul Noblesse, ce cuprinde de asemrnea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oferta turistica a Clujului, promovata in Dubai, metropola din mijlocul desertului

Articolul următor

Romanian Packaging Awards în 16-19 mai la Romexpo

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share