Cultural Ultimele stiri

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts 2018- A place to reCREATE yourself!

Esti artist si vrei mai multa vizibilitate pentru lucrarile tale? Fusion Arts a lansat un Open Call, pentru cei care doresc sa isi expuna lucrarile in cadrul evenimentelor propuse prin acest proiect!
In luna mai, Fusion Arts transforma Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.
Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:
18-25 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace
24 mai Arts after Work- Noaptea alba Studio Insign
25 mai Urban Graden Party #3
Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:
Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, si show-uri live performance.
Esti artist si vrei sa iti prezinti lucrarile in cadrul expozitiei Fusion Arts? Categoriile in care te poti inscrie sunt:
1. Pictura
2. Sculptura
3. Instalatii
4. Design de produs
5. Live Performance (un mix rafinat si manifestari artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)
6. Amazing Art You Haven’t Thought of
Trimite-ne o scurta descriere impreuna cu prezentarea lucrarilor tale (link catre portofoliu sau fotografii) la pr@noblesse-group.com in perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.
Aristii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat in mod gratuit de catre Asociatia Culturala Noblesse. Expozitia se va incheia cu o petrecere pentru artisti si pentru iubitorii de arta in data de 25 mai- Urban Garden Party #3.
Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.
Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ul Noblesse, ce cuprinde de asemrnea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

Related posts

Creștere a numărului de pasageri de 130% pentru Aeroportul Transilvania

Ligia Voro

Cluj-Napoca este considerat de Comitetul European al Regiunilor ca fiind un oraș cu un impact climatic pozitiv

Ion Surdu

Wizz Air caută însoțitoare de bord la Oradea

Traian Dan

Summit pentru simplificarea accesării fondurilor structurale

Ligia Voro

MHP Consulting Romania a semnat contractul de închiriere pentru 5.300 mp spații de birouri în Record Park

Ligia Voro

POZITIV TB: Mihai Tătăran, manager general Avaelgo – „Analizăm cum va arăta lumea și investim în produse noi ce vor putea fi vândute în 6-12 luni din momentul acesta”

Ion Surdu

O delegaţie a Fondului suveran de investiţii din Qatar, la București

Ligia Voro

Corneliu Florin Buicu: Primele 300 de noi ambulanțe, distribuite către serviciile de urgență din țară

redactia

Corina Creţu a discutat cu miniştrii responsabili pentru fonduri europene despre politica de coeziune post-2020

Stefana Muresan

Străinii cumpără tot mai mult pământ în Arad

Stefana Muresan

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Vladan Pekovic, numit CEO al Telekom Romania

Ligia Voro

Guvernul inaugurează cea mai lungă pârtie din nordul țării. Construcția a durat 10 ani, investiție de 15 milioane de euro

redactia

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII o cooptează pe Raluca Rusu Asociat în PNSA Tax

Papuc Irina

Cele mai profitabile afaceri mureşene

Ligia Voro

13 milioane de euro pentru abatoare de capacitate mică din zona montană

Traian Dan

OKOSH –  un nou concept de Smart Home se lansează pe piața din România

redactia

Contracte semnate pentru extinderea rețelei de canalizare și modernizarea celei de alimentare cu apă, în Blaj

redactia

TAROM conectează Sibiul de București

Stefana Muresan

Parcare de 4,5 milioane de euro în centrul municipiului Oradea

Stefana Muresan

Universitatea „Transilvania” din Brașov: Infrastructură de cercetare high-tech la cel mai mare institut construit cu fonduri europene

Ion Surdu

Reff & Asociații | Deloitte Legal România și Waltmann lansează prima Soluție de Evaluare 360, din punct de vedere medical, tehnic și juridic, dedicată spațiilor de birouri și centrelor comerciale

Papuc Irina

Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, pregătit pentru acreditarea activității de transplant de inimă

Papuc Irina

100 de milioane de euro pentru modernizarea drumurilor Maramureșului

Nora Dumitrescu

Leave a Comment