București Real Estate Ultimele stiri

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a câștigat premiile Industrial project of the year și Warehouse developer of the year în cadrul Galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018. Ceremonia a avut loc pe data de 19 aprilie a.c., iar CTP a primit distincția pentru cel mai bun proiect industrial pentru CTPark Bucharest West, proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020.
Aceste premii reprezintă o importantă recunoaștere internațională a rolului extrem de activ pe care CTP îl joacă pe piața locală, precum și a ritmului extraordinar de dezvoltare, a calității deosebite a depozitelor construite și a serviciile furnizate chiriașilor săi. Unul dintre cele mai mari și mai ambițioase proiecte ale companiei este CTPark Bucharest West, localizat la 23 de kilometri de centrul Bucureștiului, cu acces direct în autostrada A1. Parcul s-a dezvoltat spectaculos în termeni de suprafață totală și viteză de creștere, iar în prezent cuprinde o suprafață de 227.000 m2, dispusă în depozite de clasă A de care beneficiază numeroși clienți: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europa Logistics România, Geodis, NOD (Network One Distribution), DSV Group, Van Moer Logistics etc. Până la finalul lui 2018, CTP are în plan livrarea mai multor depozite ce vor ocupa o suprafață închiriabilă totală de 175.000 m2 , în CTPark Bucharest West. Construcția acestor clădiri va fi finalizată între T2 și T4 2018. Premiul Industrial project of the year acordat proiectului CTPark Bucharest West, este o altă certificare a celor mai înalte standarde de calitate și a tehnologiilor verzi utilizate în acest parc.
“Suntem onorați să primim premiul pentru cel mai bun proiect industrial al anului, categorie la care am fost nominalizați pentru două dintre parcurile noastre, și, de asemenea, premiul Warehouse developer of the year. Pentru noi, aceasta este o recunoaștere internațională a eforturilor echipei CTP de a dezvolta proiecte solide și de o înaltă calitate și de a livra depozite bine construite, proiectate în concordonață cu nevoile clienților noștri “, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.
La categoria Industrial project of the year, CTP a primit o nominalizare și pentru CTPark Timisoara II, parc logistic și industrial ce ocupă o suprafață de 32.000 m². Proprietatea are o structură care constă
într-un spațiu de depozitare de 15.000 m² suprafață închiriabilă, ocupat de un client strategic, și alte două spații de aproximativ 9.000 m² fiecare.
În 2017, CTP a înregistrat cel mai accelerat ritm de dezvoltare de la intrarea pe piața locală. CTP Romania are trasate scopuri bine definite pentru următoarea perioadă: atingerea unei suprafețe închiriabile totale de 1,5 milioane metri pătrați, la nivel național, până în 2019. Creșterea se va face pe baza cererii venite din partea clienților existenți, cu care CTP are relații pe termen lung.
Cea de-a 13-a ediție anuală a EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala pentru 2018 a avut loc în București. Evenimentul a reunit cei mai activi manageri din companii internaționale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocați și profesioniști CRE care operează în regiunea de sud-est a Europei.
La gală au participat numeroși profesioniști din industrie, reprezentanți ai marilor companii din domeniul de real estate, investitori și din industria construcțiilor.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasă A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au urcat la 4,936 miliarde de euro în 2018

redactia

AFI Ploiești, certificat LEED Gold

Ionut Oprea

Cetatea Oradea va găzdui spectacolele teatrelor și concertele Filarmonicii

Traian Dan

500 de milioane de euro, ajutor de stat, pentru întreprinderile din HoReCa

Traian Dan

Lotul 1 din Autostrada Sebeș – Turda, aproape de finalizare

Nora Dumitrescu

Aeroportul clujean își trimite angajații în șomaj tehnic

Nora Dumitrescu

Bistriţa: 35 de proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Banca Transilvania, lovită cu manta

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] European funding: keywords for the largest urban renewal project in Romania!

Transilvania Business

Licitație de peste 80 mil. euro pentru achiziția de medicamente oncologice

redactia

Lanțul de cafenele Ted’s se extinde în stradă la Cluj

Nora Dumitrescu

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj organizează campania națională „Donează sânge! Fii erou!”

Ligia Voro

Sennheiser: inovații în industria audio, produse la Brașov

Papuc Irina

IRUM creşte cu 15% producţia la Reghin

Stefana Muresan

La Craiova, primul Club de Programare dedicat elevilor cu deficiențe de auz din România Ford Romania

Ligia Voro

Eximtur se indreapta spre afaceri de 54 mil. euro

Stefana Muresan

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Sustainalytics s-a mutat în Unirii View din București

Ligia Voro

POZITIV TB: Dr. Sebastian Văduva – „Criza este și un fenomen economic de curățire a sistemului”

Traian Dan

Producătorul berii Albacher şi al apei Borsec ia 29 de milioane de lei de la stat pentru noi investiţii

redactia

Dependentă de medicamentele din China și India, UE vrea reconfigurarea pieței pharma: „Trebuie să readucem producția de medicamente în Europa”

Papuc Irina

Americanii vor să se implice în dezvoltarea Aeroportului Avram Iancu

Nora Dumitrescu

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, 5 milioane euro din fonduri europene

redactia

Donație a patronului Unicarm pentru Spitalul Judeţean Satu Mare

Traian Dan

Leave a Comment