București Real Estate Ultimele stiri

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a câștigat premiile Industrial project of the year și Warehouse developer of the year în cadrul Galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018. Ceremonia a avut loc pe data de 19 aprilie a.c., iar CTP a primit distincția pentru cel mai bun proiect industrial pentru CTPark Bucharest West, proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020.
Aceste premii reprezintă o importantă recunoaștere internațională a rolului extrem de activ pe care CTP îl joacă pe piața locală, precum și a ritmului extraordinar de dezvoltare, a calității deosebite a depozitelor construite și a serviciile furnizate chiriașilor săi. Unul dintre cele mai mari și mai ambițioase proiecte ale companiei este CTPark Bucharest West, localizat la 23 de kilometri de centrul Bucureștiului, cu acces direct în autostrada A1. Parcul s-a dezvoltat spectaculos în termeni de suprafață totală și viteză de creștere, iar în prezent cuprinde o suprafață de 227.000 m2, dispusă în depozite de clasă A de care beneficiază numeroși clienți: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europa Logistics România, Geodis, NOD (Network One Distribution), DSV Group, Van Moer Logistics etc. Până la finalul lui 2018, CTP are în plan livrarea mai multor depozite ce vor ocupa o suprafață închiriabilă totală de 175.000 m2 , în CTPark Bucharest West. Construcția acestor clădiri va fi finalizată între T2 și T4 2018. Premiul Industrial project of the year acordat proiectului CTPark Bucharest West, este o altă certificare a celor mai înalte standarde de calitate și a tehnologiilor verzi utilizate în acest parc.
“Suntem onorați să primim premiul pentru cel mai bun proiect industrial al anului, categorie la care am fost nominalizați pentru două dintre parcurile noastre, și, de asemenea, premiul Warehouse developer of the year. Pentru noi, aceasta este o recunoaștere internațională a eforturilor echipei CTP de a dezvolta proiecte solide și de o înaltă calitate și de a livra depozite bine construite, proiectate în concordonață cu nevoile clienților noștri “, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.
La categoria Industrial project of the year, CTP a primit o nominalizare și pentru CTPark Timisoara II, parc logistic și industrial ce ocupă o suprafață de 32.000 m². Proprietatea are o structură care constă
într-un spațiu de depozitare de 15.000 m² suprafață închiriabilă, ocupat de un client strategic, și alte două spații de aproximativ 9.000 m² fiecare.
În 2017, CTP a înregistrat cel mai accelerat ritm de dezvoltare de la intrarea pe piața locală. CTP Romania are trasate scopuri bine definite pentru următoarea perioadă: atingerea unei suprafețe închiriabile totale de 1,5 milioane metri pătrați, la nivel național, până în 2019. Creșterea se va face pe baza cererii venite din partea clienților existenți, cu care CTP are relații pe termen lung.
Cea de-a 13-a ediție anuală a EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala pentru 2018 a avut loc în București. Evenimentul a reunit cei mai activi manageri din companii internaționale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocați și profesioniști CRE care operează în regiunea de sud-est a Europei.
La gală au participat numeroși profesioniști din industrie, reprezentanți ai marilor companii din domeniul de real estate, investitori și din industria construcțiilor.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasă A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Ligia Voro

Fonduri europene pentru achiziția și montarea panourilor fotovoltaice

Ligia Voro

Facultățile clujene – reduceri la săli fitness, cabinete medicale sau şcoli de şoferi ca să atragă studenţi

Stefana Muresan

Aeroportul Sibiu, pe poziția 3 în Europa, într-un raport ACI EUROPE

redactia

Trei regionale din Transilvania – treceri de cale ferată cu covor antiderapant

Nora Dumitrescu

ACEA: Vânzările de autoturisme Dacia în Europa, avans de 2,4% în februarie

Stefana Muresan

Socar va prelua șase benzinării Aral din zona Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Bolt lansează serviciul de plată în numerar!

Ligia Voro

Studenții de la USAMV Cluj-Napoca “dau examen de licență” la Festivalul Alimentului

Ligia Voro

Cele mai mari cercetări din istoria arheologiei sătmărene: Așezări din epoca bronzului, pe traseul viitoarei șosele de centură

Stefana Muresan

Ureche, BRAT: Suntem în faza în care colegii din industrie au decis să realizeze un Cod de conduită privind activitatea online

Stefana Muresan

Clujana iese din insolvenţă şi deschide opt noi magazine

redactia

Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea va fi extins; investiție de peste 11 mil. euro

Stefana Muresan

Prețul imobiliarelor în Cluj-Napoca, fără oprire

Stefana Muresan

Un politehnist de la Cluj va administra căile ferate ale României

Nora Dumitrescu

Corneliu Florin Buicu: Primele 300 de noi ambulanțe, distribuite către serviciile de urgență din țară

redactia

Încep lucrările de modernizare a Pieței Ferdinand din Oradea, investiții de peste 19 mil. lei, fonduri europene

Stefana Muresan

Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Clujul, timp de două zile capitala europeană a clusterelor

Ligia Voro

Cities of Tomorrow #8 – New waves of urban migration acum online -1 Septembrie 2020

Papuc Irina

Managerii din domeniul industriei, comerţului şi serviciilor sunt optimişti

Traian Dan

Analiză Smartree: România a început să importe forță de muncă din țările asiatice pentru industriile de HoReCa, producție ușoară și agricultură

Stefana Muresan

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

UVT se menține în topul QS Rankings by Subject 2018 cu domeniul Limbi moderne

Stefana Muresan

Leave a Comment