Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Farmacia Myriam Pharma din Cluj, deținută de familia Mureșan, afaceri de 2 mil. de euro

Farmacia Myriam Pharma din Cluj, o afacere de familie înfiinţată în urmă cu 13 ani de familia Mu­re­şan, a încheiat anul 2017 cu afaceri de 9 mil. lei (circa 2 mil. euro). Business-ul cuprinde două farmacii clasice şi două puncte de lucru în care comercializează produse naturiste.
”Ne-am dezvoltat puţin şi pe partea naturistă. Avem două farmacii şi două puncte de lucru na­tu­riste. Am văzut ce­rere în piaţă pentru pro­dusele naturiste, când era numai farma­cia se cereau pe partea de alimentaţie”, a spus, pentru zf.ro, Călin Mu­re­şan, unul dintre acţio­narii farmaciei.
Antreprenorul a menţionat că pentru produsele naturiste colaborează şi cu producătorii români, iar cererea mare în această zonă vine şi din publicitatea pe care oamenii o văd în ziare, reviste.
”Farmacia clasică e mai apreciată deocamdată, dar partea de alimentaţie, naturistă încă nu a ajuns la potenţialul maxim. Vrem să ne extindem, dar nu imediat. Avem în jur de 24 de angajaţi”, a mai spus Călin Mureşan, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ciumbrud, comuna din Alba care produce 70% din pomii fructiferi vânduți în supermarketurile din România

Articolul următor

Operatorul Direct One, controlat de fratii Muresan din Cluj, a imprumutat 10 milioane de euro de la BCR si BRD pentru extinderea retelei de fibra optica a Capitalei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share