Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforma românească de recrutare pentru medici primeşte o finanţare de la fondatorul reţelei Regina Maria şi este evaluată la 1 milion euro

MEDIjobs.ro, platformă dedicată recrutării medicale înfiinţată de doi antreprenori români, a obţinut prima sa finanţare (de tip seed) din partea omului de afaceri Wargha Enayati, fondator al reţelei de clinici private Regina Maria, care preia astfel 25% din firmă. Startup-ul este evaluat în urma acestei investiţii la 1 milion euro, potrivit reprezentanţilor platformei, scrie startupcafe.ro.
În urma acestei finanţări MEDIjobs.ro plănuieşte să îşi extindă operaţiunile în toată ţara.
“Am început demersurile de atragere a investiţiei în urma cu aproape 1 an. Nu a fost un proces simplu pentru că ne-am dorit să facem această tranzacţie fără să reţinem echipa de la responsabilităţile zilnice, respectiv, recrutările pentru clienţii MEDIjobs” , a declarat Catrinel Hagivreta, co-fondator şi CEO al companiei MEDIjobs, potrivit sursei citate.
Compania MEDIjobs a fost fondată în 2015 de fraţii fraţii Catrinel şi George Hagivreta, având misiunea de a creşte retenţia specialiştilor medicali în România şi de a îmbunătăţi calitatea serviciilor de sănătate, prin eficientizarea proceselor de recrutare şi îmbunătăţirea experienţei recrutării, atât pentru candidaţi, cât şi pentru companiile de pe piaţa medicală.
Până în prezent, în platforma www.medijobs.ro s-au inscris aproape 17.000 de specialişti şi peste 730 de companii din domeniul medical.
“În 2017 compania a depăşit cu mult previziunile financiare setate la începuturi, reuşind să angajăm cu succes peste 150 de medici şi asistenţi medicali în Bucureşti, Constanţa şi Cluj. În acelaşi timp, încasările primelor 3 luni ale anului 2018 sunt de aproape 5 ori mai mari decât veniturile primelor 3 luni ale anului 2017, aşadar anul acesta va fi unul extrem de bun pentru companie. Obiectivul nostru în 2018 este să dublăm cifra de afaceri a anului trecut”, a adăugat Catrinel Hagivreta.
Prin intermediul platformei, persoanele care îşi doresc un loc de muncă în domeniul medical primesc doar ofertele aliniate cu experienţa şi expertiza lor, scurtând astfel parcursul clasic al găsirii unui loc de muncă şi evitând aplicarea la anunţuri de joburi nepotrivite. Toate serviciile oferite de MEDIjobs pentru candidaţii medicali – medici, asistenţi medicali, infirmieri etc. – sunt gratuite, explică fondatorii startup-ului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fonduri europene pentru restaurarea Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Articolul următor

Licitatia pentru selectarea operatorilor de colectare si transport al deseurilor intra in line dreapta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share