Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de componente auto Preh România, investiții de 25 mil. euro în linii de producţie, în acest an

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, şi-a bugetat pentru acest an vânzări de 212 mil. euro, mai mult cu 24% faţă de anul trecut. Preh România a încheiat anul 2017 cu afaceri totale de 171 mil. euro, scrie zf.ro.
La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.
Compania dispune la Ghimbav de o suprafaţă de producţie şi depozitare de peste 10.000 mp, la care s-a adăugat în 2016 o nouă unitate de 13.000 mp, destinată producţiei de circuite electronice (Surface Mount Technology – maşini automate de populat plăci cu componente electronice), potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii Preh România.
Producătorul de componente auto vrea să investească în acest an 25 mil. euro în linii de producţie Surface Mount Technology (maşini automate de populat plăci cu componente electronice), maşini de injectare şi linii de asamblare aferente noilor proiecte. Compania a investit anul trecut 13,8 mil. euro în linii de producţie şi noi linii de asamblare pentru proiectele Audi şi extinderi de capacitate pentru liniile de asamblare existente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Numărătoarea inversă până la festivalul tehnologiei a început. NASA, FUJITSU și PAL ROBOTICS vin la Bucharest Technology Week

Articolul următor

Fonduri europene pentru restaurarea Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share