Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lanţul polonez Orbis a inagurat hotelul de trei stele ibis Styles din Arad

Grupul hotelier Orbis, partener strategic în Europa de Est al grupului francez AccorHotels, lider mondial în hoteluri şi turism, a inaugurat oficial primul său hotel ibis Styles în România, împreună cu partenerul şi investitorul local, FAB Industry.
Hotelul ibis Styles Arad este operat de grupul internaţional Orbis, ca parte a parteneriatului cu grupul Accor, care deţine brandul. Hotelul este deţinut şi a fost construit de investitorul local FAB Industry, parte din grupul MR FAB, o companie cu experienţă de peste 15 ani în construcţii industriale.
Hotelul ibis Styles Arad dispune de 72 de camere, dintre care 6 apartamente, un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională, un lobby bar, 3 săli de întâlniri şi o sală de evenimente multifuncţională.
Hotelul este situat lângă hub-ul industrial din Arad, Western Industrial Area.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca: Smart Cities CEE

Articolul următor

Proiectele de infrastructură devin mai puțin costisitoare: Novitas 3D City - Orașul tău digital

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share