Industrie IT&C Satu-Mare Ultimele stiri

S-a lansat Bitdefender BOX, dispozitivul revolutionar produs în fabrica de la Satu Mare a grupului german Zollner

Bitdefender a lansat pe piața locală Bitdefender BOX, dispozitivul revoluționar care protejează de amenințări informatice toate dispozitivele conectate din locuință.
Bitdefender BOX, produs ajuns acum la cea de-a doua generaţie, este dezvoltat integral de echipa de cercetare şi dezvoltare din România. Producţia acestuia a început în toamna anului trecut în fabrica de la Satu Mare a grupului german Zollner.
Produsul este deja disponibil la vânzare în Statele Unite ale Americii, Canada, Germania şi Franţa, urmând a fi lansat şi în Japonia.
Bitdefender BOX va fi comercializat la preţul de 999,99 lei. Produsul va fi disponibil în prima lună în exclusivitate la eMAG, iar ulterior va putea fi cumpărat şi de pe site-ul Bitdefender şi de la partenerii autorizaţi. După primul an de utilizare, abonamentul anual costă 299,99 lei.
“Piaţa românească nu este cea mai mare pentru noi dar este acasă. Estimăm că vom vinde câteva mii de unităţi”, a declarat Florin Talpeş, CEO Bitdefender.
Bitdefender BOX foloseşte expertiza de peste 16 ani a companiei în segmentul software şi înglobează 21 de brevete de invenţie înregistrate de cercetători din echipele din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Produsul este rezultatul programului de stimulare a inovaţiei în Bitdefender, în care angajaţiipot aloca 20% din timpul petrecut la birou dezvoltării de idei out-of-the-box, menite să genereze un grad crescut de inovaţie. Bitdefender a investit 89 de milioane de euro în cercetare şi dezvoltare în perioada 2014-2017, iar un sfert din acest buget este alocat proiectelor cu potenţial de a deveni revoluţionare, precum Bitdefender BOX.
Noul Bitdefender BOX a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut pe piaţa din Statele Unite când a primit şi premiul Honoree CES Innovation Award în categoria cybersecurity.
Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendinţele unei pieţe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de ameninţări cibernetice.
Bitdefender BOX este primul produs hardware al Bitdefender şi protejează de ameninţări informatice atât dispozitivele tradiţionale (telefoane, laptopuri, tablete, PC-uri), cât şi televizoare smart, termostate, camere web, sisteme de acces în locuinţă, console de jocuri, frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat conectate la internet, întrerupătoare şi instalaţii de iluminat, prize sau senzori de mişcare.Bitdefender BOX blochează toate adresele URL nesigure sau periculoase pentru a proteja utilizatorii împotriva tentativelor de phishing şi fraudă online. Modulul de evaluare a vulnerabilităţilor scanează, identifică şi evidenţiază în mod continuu punctele slabe ale reţelei în materie de securitate.
Dispozitivulidentifică şi blochează tentativele de exploatare a vulnerabilităţilor dispozitivelor din reţea. Când un dispozitiv nou se conectează la reţea, Bitdefender BOX îl detectează rapid şi trimite o notificare imediată către aplicaţia Bitdefender Central astfel încât utilizatorii să poată controla acţiunile permise pentru dispozitivul respectiv.
Sistemul de prevenire a atacurilor externe inspectează traficul de internet şi indică orice încercare de a exploata vulnerabilităţi în gadgeturile smart din casă, inclusiv prin încercări de spargere a parolelor.
Bitdefender BOX este capabil să se interconecteze cu asistenţii din locuinţe inteligente, precum Google Home şi Amazon Echo, şi le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească inclusiv comenzi vocale ca să scaneze de ameninţări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară. Bitdefender BOX va încorpora şi soluţiile de asistenţă parentală, care le permit părinţilor să asigure siguranţa online a copiilor.

Related posts

Agricultorii de pe Valea Someșului se transformă în manageri de ferme

Nora Dumitrescu

Ramina SRL, comerț de calitate pentru toată gama de clienți  

Ligia Voro

CEE investment market sets course for new growth frontiers

redactia

Duminică, 21 iunie 2020, se deschide Centura Oradiei pentru trafic ușor

Traian Dan

Platforma industrială a Clujului devine rezidențială

Nora Dumitrescu

Compania CBA Nord Vest, 63 de magazine sub brandul Privat

Stefana Muresan

Mircea Solovăstru, continuitate în structurile de conducere la Bursa de Valori București.

Nicolae Pop

Noul Duster, cel mai vândut SUV din Romania, a atins borna de 500 000 de unități produse la Mioveni

Nicolae Pop

Apelul pentru fondurile POR, în consultare publică – finanțări nerambursabile de la 2 la 6 milioane de euro

Ion Surdu

Exercițiu de antrenament pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Stefana Muresan

Cea mai mare companie din Maramureș intră în șomaj tehnic

Nora Dumitrescu

Cetatea Sarmizegetusa Regia va fi restaurată, cel mai mare proiect din acest domeniu din ultimii 30 de ani

Stefana Muresan

Continental extinde clădirea de birouri din Iași

Ligia Voro

Singurul oraş cu tren de mare viteză de 160 km/h vrea să mai cumpere 28 de tramvaie

Stefana Muresan

BRAT are o nouă conducere

Stefana Muresan

Primăria Tarna Mare distribuie măști reutilizabile tuturor cetățenilor comunei

Ligia Voro

Primarul Sibiului: Poate fi oportună intrarea în Alianța Vestului

redactia

Juriul Future Makers a ales 55 de idei de afaceri ale tinerilor

Ligia Voro

Hidroelectrica şi BCR , contract pentru o linie de credit de 85 de milioane de lei

Stefana Muresan

Revenirea la birou: Măsurile luate în clădirea Vox Technology Park din Timișoara

Papuc Irina

România a fost mai dinamică decât regiunea în primul semestru din 2019

Ligia Voro

Compania bistrițeană Record, trei contracte importante pe final de an

Stefana Muresan

Primul oraș din România cu transport public gratuit

Nora Dumitrescu

Ministrul agriculturii: “Lăsați piețele agroalimentare deschise!”

Nora Dumitrescu

Leave a Comment