Industrie IT&C Satu-Mare Ultimele stiri

S-a lansat Bitdefender BOX, dispozitivul revolutionar produs în fabrica de la Satu Mare a grupului german Zollner

Bitdefender a lansat pe piața locală Bitdefender BOX, dispozitivul revoluționar care protejează de amenințări informatice toate dispozitivele conectate din locuință.
Bitdefender BOX, produs ajuns acum la cea de-a doua generaţie, este dezvoltat integral de echipa de cercetare şi dezvoltare din România. Producţia acestuia a început în toamna anului trecut în fabrica de la Satu Mare a grupului german Zollner.
Produsul este deja disponibil la vânzare în Statele Unite ale Americii, Canada, Germania şi Franţa, urmând a fi lansat şi în Japonia.
Bitdefender BOX va fi comercializat la preţul de 999,99 lei. Produsul va fi disponibil în prima lună în exclusivitate la eMAG, iar ulterior va putea fi cumpărat şi de pe site-ul Bitdefender şi de la partenerii autorizaţi. După primul an de utilizare, abonamentul anual costă 299,99 lei.
“Piaţa românească nu este cea mai mare pentru noi dar este acasă. Estimăm că vom vinde câteva mii de unităţi”, a declarat Florin Talpeş, CEO Bitdefender.
Bitdefender BOX foloseşte expertiza de peste 16 ani a companiei în segmentul software şi înglobează 21 de brevete de invenţie înregistrate de cercetători din echipele din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Produsul este rezultatul programului de stimulare a inovaţiei în Bitdefender, în care angajaţiipot aloca 20% din timpul petrecut la birou dezvoltării de idei out-of-the-box, menite să genereze un grad crescut de inovaţie. Bitdefender a investit 89 de milioane de euro în cercetare şi dezvoltare în perioada 2014-2017, iar un sfert din acest buget este alocat proiectelor cu potenţial de a deveni revoluţionare, precum Bitdefender BOX.
Noul Bitdefender BOX a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut pe piaţa din Statele Unite când a primit şi premiul Honoree CES Innovation Award în categoria cybersecurity.
Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendinţele unei pieţe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de ameninţări cibernetice.
Bitdefender BOX este primul produs hardware al Bitdefender şi protejează de ameninţări informatice atât dispozitivele tradiţionale (telefoane, laptopuri, tablete, PC-uri), cât şi televizoare smart, termostate, camere web, sisteme de acces în locuinţă, console de jocuri, frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat conectate la internet, întrerupătoare şi instalaţii de iluminat, prize sau senzori de mişcare.Bitdefender BOX blochează toate adresele URL nesigure sau periculoase pentru a proteja utilizatorii împotriva tentativelor de phishing şi fraudă online. Modulul de evaluare a vulnerabilităţilor scanează, identifică şi evidenţiază în mod continuu punctele slabe ale reţelei în materie de securitate.
Dispozitivulidentifică şi blochează tentativele de exploatare a vulnerabilităţilor dispozitivelor din reţea. Când un dispozitiv nou se conectează la reţea, Bitdefender BOX îl detectează rapid şi trimite o notificare imediată către aplicaţia Bitdefender Central astfel încât utilizatorii să poată controla acţiunile permise pentru dispozitivul respectiv.
Sistemul de prevenire a atacurilor externe inspectează traficul de internet şi indică orice încercare de a exploata vulnerabilităţi în gadgeturile smart din casă, inclusiv prin încercări de spargere a parolelor.
Bitdefender BOX este capabil să se interconecteze cu asistenţii din locuinţe inteligente, precum Google Home şi Amazon Echo, şi le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească inclusiv comenzi vocale ca să scaneze de ameninţări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară. Bitdefender BOX va încorpora şi soluţiile de asistenţă parentală, care le permit părinţilor să asigure siguranţa online a copiilor.

Related posts

Mihai Daraban: Ar trebui să stopăm orice ieșire de buștean sau cherestea din România

redactia

Pasaj rutier subteran şi reabilitarea Podului Dacia, două proiecte noi ale Primăriei Oradea

Stefana Muresan

Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu Mureş

Ligia Voro

Peste 1.000 de arbuști și plante, în cadrul Vox Vertical Village

Stefana Muresan

Romania at ExpoReal 2017

Ionut Oprea

Arhitecții din România dezbat viitorul noilor cartiere la Cluj

Nora Dumitrescu

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Stefana Muresan

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

Stefana Muresan

De la transport, la real estate. Nouă divizie Van Wijk la Cluj

Nora Dumitrescu

Alba Iulia: 9 milioane de lei pentru 122 de platforme subterane de deșeuri

Papuc Irina

Bani europeni pentru dotarea cu aparatura medicala a UPU din cadrul Spitalului de Copii Cluj

Stefana Muresan

Sălajul și-a desemnat cele mai bune firme

Nora Dumitrescu

Liber la Autostrada Nordului. Licitație deblocată pentru Baia Mare – Suceava

Nora Dumitrescu

Povestea certificarii europene a Salamului de Sibiu

Ionut Oprea

Porr Construct a semnat contractul pentru Secţiunea 1 din Autostrada Sibiu – Pitești

Stefana Muresan

Comunitatea de business germană solicită o lege pentru „Kurzarbeit”

Ligia Voro

APIA a autorizat la plată suma totală de 385,4 mil. euro pentru 576.220 fermieri

Stefana Muresan

Clujul, timp de două zile capitala europeană a clusterelor

Ligia Voro

Canadienii de la Celestica, furnizor Alcatel sau NEC, aduc încă 30 milioane dolari în Borș

redactia

Medicina viitorului în tratamentul AVC prezentată la Târgu Mureș

Ligia Voro

Danezii de la Rockwool demarează construcţia celei mai mari fabrici de vată minerală din România. CON-A, antreprenor general

Stefana Muresan

Wizz a suspendat cursele din România spre Dubai

Nora Dumitrescu

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

Ionut Oprea

Leave a Comment