Ultimele stiri

15 companii românești s-au calificat în ultima etapă a „Made in Romania”

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a anuntat oficial si a premiat cele 15 companii care s-au calificat in ultima etapa a „Made in Romania”, un proiect unic derulat de BVB si partenerii sai pentru a identifica si sustine viitoarele motoare de crestere ale economiei locale sau din regiune.
Cele 15 companii care au ajuns in finala sunt: Allview (Visual Fan), ApiLand, Aqua Carpatica (Carpathian Springs), Bebe Tei, Bilka Steel, Carturesti, City Grill, Cramele Recas, Farmec, iHunt, Musette, Qualitance, Simultan, Te-Rox Prod, Tremend Software Consulting.
In urma intalnirii juriului au fost selectate 14 companii. Juriul a fost format din 12 experti din diverse ramuri ale economiei: Razvan Butucaru (Partner, Mazars), Ovidiu Dumitrescu (Director General Adjunct, Tradeville), Marius Ghenea (Partner, 3TS Capital Partners), Radu Hanga (Senior Advisor tot the Board, Banca Transilvania), Dan Isai (Fondator & CEO, Salad Box), Cristian Logofatu (Co-fondator & CFO, Bittnet Systems), Alina Radu (Partner, Head of Banking and Finance, NNDKP), Daniel Truica (Fondator & CEO, Vola.ro), Sergiu Voicu (Jurnalist, Digi24), Kurt Weber (Director General, Horváth & Partners), Lucian Anghel (Presedinte, Bursa de Valori Bucuresti) si Adrian Tanase (CEO, Bursa de Valori Bucuresti).
Compania care a intrat direct in finala prin votul publicului este iHunt, astfel ca numarul de companii finaliste Made in Romania a ajuns la 15. Sesiunea de vot public s-a derulat in perioada 19 martie – 3 aprilie, interval in care pe site-ul www.bvbleague.ro au fost inregistrate 42.540 de voturi, de aproape patru ori mai multe voturi decat in prima editie a proiectului Made in Romania, din anul 2017.
Cele 15 companii finaliste au fost anuntate in cadrul unei gale de premiere, in data de 25 aprilie, la care au participat peste peste 150 de antreprenori si directori executivi ai companiilor din comunitatea Made in Romania, alaturi de membrii Comitetului de Nominalizare, membrii Juriului si alti sustinatori ai proiectului.
„A fost o sarcina foarte dificila sa selectam doar cateva companii pentru ca fiecare are o poveste unica. Ne-am fi dorit sa le premiem pe toate pentru ca toti antreprenorii ale caror povesti le-am regasit in aceasta editie trebuie aplaudati si pusi pe podium pentru curajul si determinarea de a-si spune cuvantul in economia Romaniei. Desi scopul Made in Romania nu este listarea companiilor, ne bucuram cand aflam despre intentiile unora dintre companiile din Liga BVB de a utiliza piata de capital pentru dezvoltare datorita participarii la acest proiect,” a declarat Lucian Anghel, Presedintele Consiliului de Administratie al BVB.
Proiectul Made in Romania a fost lansat de Bursa de Valori Bucuresti in 2017, pentru a identifica si promova companiile de top din Romania. Scopul proiectului Made in Romania este identificarea viitoarelor motoare ale economiei romanesti si sprijinirea acestora timp de un an, pentru a le ajuta sa-si aduca afacerile la nivelul urmator, imbunatatind transparenta, vizibilitatea, reputatia si, cel mai important, obtinerea accesului la capitalul necesar dezvoltarii si cresterii ulterioare.

Related posts

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Urbano Parks – a strategic project for the local community

Ionut Oprea

Universitatea Transilvania din Brașov a primit ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de „Ofițer” din partea Președintelui României

redactia

2,5 milioane de lei pentru refacerea Dealului Ciuperca din Oradea

Traian Dan

Se ține TIFF! Abonamentele au fost repuse în vânzare

Nora Dumitrescu

Aeroportul Internațional „Avram Iancu“ Cluj suplimentează zborurile către Constanța în sezonul de vară 2018

Stefana Muresan

Cereri de finanţare în valoare de 116 mil. lei pentru investiţii în procesarea şi marketingul produselor agricole

redactia

Licitație de peste 72 milioane euro pentru întreținerea drumurilor din Ardeal

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Investiții de peste 200 de milioane de euro din bani europeni

redactia

Brașov: Roman, ultimele modele de autocamioane la teste în Asia și Orientul Mijlociu

Stefana Muresan

Ce își doresc azi tinerii de la profesori și sistemul educațional românesc?

Ligia Voro

Salamul de Sibiu va fi promovat cu bani europeni în România, Spania şi Italia

redactia

Parc acvatic pe o suprafață de 12 hectare, la Cluj. Investiție de peste 40 mil. euro

Stefana Muresan

Peste 2,2 milioane de euro, investite de E.ON, în ultimii cinci ani, în şcolile din România

Stefana Muresan

MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2020: Appeal of mergers & acquisitions rises among high-risk-appetite investors while many industries are coping with a troubling period

Nicolae Pop

FOTO-VIDEO: Beer’s Point, automatizare de top în drumul spre extinderea internațională

Transilvania Business

Cele mai bune restaurante din România, conform Gault&Millau

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Bibliotheca Telekiana

Transilvania Business

România: prețurile la serviciile culturale au înregistrat cel mai mare declin din UE, în ultimul deceniu

Papuc Irina

CNIPMMR vrea să coreleze oferta educațională cu cerințele pieței muncii

Traian Dan

Cum reduci costurile de operare ale clădirilor

Ligia Voro

Medicover Romania o numeste pe Simona Nodea in functia de director de marketing

redactia

Primul Kaufland din Dej, înzestrat cu automat de reciclare

Nora Dumitrescu

Grupul BRD Société Générale a semnat acordul de finanțare pentru proiectul Record Park

Ionut Oprea

Leave a Comment