Cluj Infrastructura Mureș Ultimele stiri

Progres în zona localităţii unde Autostrada Transilvania trece de două ori Mureșul; constructor – Astaldi

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura vin cu noi imagini de pe şantierul unui lot al Autostrăzii A3 dintre Câmpia Turzii și Târgu Mureș.
“Sâmbătă, 28.04.2018, un membru al comunității noastre a dat o fugă pe lotul Iernut-Chețani, parte din Autostrada A3 dintre Câmpia Turzii și Târgu Mureș. Constructorul (Astaldi) are un progres bun în teren în zona localității Bogata, acolo unde autostrada trece de două ori Mureșul.
Și pe restul lotului de 17,9 km mobilizarea este bună (deși în aceste zile cei mai mulți muncitori au vacanță). Datele oficiale arată un stadiu actual de aproximativ 25% pentru întregul tronson. S-au emis toate autorizațiile de construire necesare pentru tot proiectul pentru coridorul inițial de expropriere, astfel că din 10.11.2017 există front de lucru suficient.
Dacă se va menține ritmul și nu vor apărea probleme tehnice sau blocaje birocratice majore, acest segment de autostradă ar putea fi gata la începutul toamnei anului viitor”, au scris reprezentanţii asociaţiei pe Facebook.

Related posts

Coresi – 5 ani la Brașov: Cel mai mare proiect de regenerare urbană din România

Papuc Irina

Experți de la Tesla, Oracle, Fujitsu, Airbus și Microsoft prezintă pe scenele GoTech World

Ligia Voro

Prima generație de femei mecanic de locomotivă, formată și angajată de Grup Feroviar Român

Stefana Muresan

Leave a Comment