Infrastructura Sibiu Ultimele stiri

CJ Sibiu: Licitatie pentru proiectarea a 37 km din DJ Agnita – Sighisoara

Pana in data de 10 mai inclusiv, firmele de profil interesate sa incheie un contract cu Consiliul Judetean Sibiu isi pot depune ofertele in SEAP pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica in cadrul proiectului ”Reabilitare DJ 106 Agnita – Sighisoara”. Valoarea estimata a acestui contract este de 2.741.998,64 lei fara TVA.
”Ne ghidam dupa principiul: Competitia naste calitate. Dorim sa colaboram cu operatori economici seriosi, profesionisti, cu experienta in executia unor servicii si lucrari de calitate, realizate la termenul asumat prin contract. Transparenta Consiliului Judetean Sibiu in ceea ce priveste achizitiile publice este evidenta, toate licitatiile fiind publicate pe site-ul institutiei si mediatizate prin materiale de presa”, a precizat presedinta Daniela Cimpean.
Proiectul tehnic se va elabora intr-o perioada de doua luni de la semnarea contractului, iar asistenta tehnica se va asigura pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare a drumului, in lungime de 36,879km. Contractul de finantare pentru Reabilitarea drumului judetean DJ 106 Agnita-Sighisoara a fost semnat in data de 1 februarie 2018, valoarea totala fiind de 118.625.483,97 lei, inclusiv TVA. Sursa de finantare pentru aceasta investitie sunt fonduri atrase de Consiliul Judetean Sibiu prin Programul Operational Regional.

Related posts

Elvețienii de la Georg Fischer cumpără afacerea din Arad a producătorului de piese metalice Precicast

Stefana Muresan

Timișoara: Contractul de salubrizare stradală, de peste 18 milioane de euro, câștigat de Brantner Servicii Ecologice

redactia

Localitatea Borșa din Maramureș ar putea fi atestată stațiune turistică de interes național

Stefana Muresan

Leave a Comment