Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Sibiu: Licitatie pentru proiectarea a 37 km din DJ Agnita – Sighisoara

Pana in data de 10 mai inclusiv, firmele de profil interesate sa incheie un contract cu Consiliul Judetean Sibiu isi pot depune ofertele in SEAP pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica in cadrul proiectului ”Reabilitare DJ 106 Agnita – Sighisoara”. Valoarea estimata a acestui contract este de 2.741.998,64 lei fara TVA.
”Ne ghidam dupa principiul: Competitia naste calitate. Dorim sa colaboram cu operatori economici seriosi, profesionisti, cu experienta in executia unor servicii si lucrari de calitate, realizate la termenul asumat prin contract. Transparenta Consiliului Judetean Sibiu in ceea ce priveste achizitiile publice este evidenta, toate licitatiile fiind publicate pe site-ul institutiei si mediatizate prin materiale de presa”, a precizat presedinta Daniela Cimpean.
Proiectul tehnic se va elabora intr-o perioada de doua luni de la semnarea contractului, iar asistenta tehnica se va asigura pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare a drumului, in lungime de 36,879km. Contractul de finantare pentru Reabilitarea drumului judetean DJ 106 Agnita-Sighisoara a fost semnat in data de 1 februarie 2018, valoarea totala fiind de 118.625.483,97 lei, inclusiv TVA. Sursa de finantare pentru aceasta investitie sunt fonduri atrase de Consiliul Judetean Sibiu prin Programul Operational Regional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lotul patru al Autostrăzii Lugoj- Deva va putea fi dat în circulaţie în octombrie, dau asigurări antreprenorii spanioli

Articolul următor

CNAIR, licitație pentru modernizarea Transfăgărășanului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share