Eveniment Ultimele stiri

PACK EXPO şi EXPO SHOP: Două expoziţii B2B şi un regal de evenimente între 16 şi 19 mai la ROMEXPO

De miercuri – 16 mai, până sâmbătă – 19 mai te aşteptăm în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti cu două expoziţii B2B: Pack Expo 2018, expoziţia dedicată ambalajelor şi soluţiilor de ambalare din Europa de Sud–Est, şi Expo Shop–Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail.
Timp de 4 zile, cel mai mare şi mai nou pavilion din centrul expoziţional, se va transforma într-o mega-scenă dedicată industriilor de packaging şi retail.
Iată ce ţi-am pregătit la Pack Expo:
Prezenţă internaţională
La ediţia din acest an, peste 30% dintre expozanţi provin din 14 ţări: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia şi România, ceea ce înseamnă o ofertă nouă de produse şi servicii pentru piaţa din România.
Spectacol tehnologic LIVE
Peste 100 de echipamente inovatoare vor fi în funcţiune pe toată perioada târgului, soluţii de ambalare, echipamente pentru producţia de ambalaje, dozare, umplere, marcare şi etichetare, paletizare, logistică, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetărie, panificaţie, industria cărnii, non-food, demonstraţii LIVE.
Echipamente expuse în premieră
Dintre care: VideoJet 1860 (cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneală disponibil pe piaţă în momentul actual, prezentat de Multidevelopment), Esko Kongsberg C44 (o masă de tăiere adusă în premieră în România de Grup Transilvae), Lachenmeier X1 (echipament de stretch hood şi soluţii automatizate pentru logistică, aduse pentru prima dată în România de iHope), TL 650 WEBOMATIC (echipament revoluţionar în clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech), Toppy Aspo Label 300 (echipament pentru manipularea rolelor de hârtie) sau Toppy Inverter (schimbător şi întorcător de paleţi).
Romanian Packaging Awards (ediţia a II-a)
Singurul concurs dedicat ambalajelor şi etichetelor din România este structurat pe cinci categorii: Ambalajul din carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat (pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului, Eticheta anului. Pe 16 mai, în cadrul Pack Expo, vor fi premiate cele mai bune ambalaje şi etichete.
Speakeri de top
Miniştri, preşedinţi de asociaţii, lideri din industria alimentară, reţele comerciale, distribuitori de echipamente, producători de ambalaje şi etichete vor participa la Conferinţa Naţională “Deşeuri de ambalaje: tendinţe vs. eficienţă”, organizată împreună cu Infomediu Europa, FADI şi în colaborare cu Ministerul Mediului.
Premiu YOUNG CHEF: 1000 de euro
”YOUNG CHEF by Angst”, concursul de reţete pentru ready meal organizat în parteneriat cu ULMA Packaging, promovează ambalajele inovatoare prin intermediul produselor ready meal realizate de tineri bucătari din ingrediente proaspete şi de calitate. Membrii juriului sunt Chef Sorin Bontea, Sorin Minea (Angst) şi Chef Ioan Cristian Şerb. Vino pe 18 şi 19 mai să votezi noul YOUNG CHEF şi poţi fi unul dintre norocoşii care vor primi mâncare la birou, timp de 2 săptămâni, de la Angst!
Tombolă şi Campanie de conştientizare “Consumă SMART şi EFICIENT”
În cadrul Campaniei de conştientizare “Consumă SMART şi EFICIENT”, Cris-Tim (partenerul Pack Expo al campaniei) va face sampling la standul propriu din cadrul expoziţiei cu produse ambalate în pack-uri inovative. Tot acolo va avea loc şi o tombolă cu premii în produse Cris-Tim.
Mai multe detalii găseşti pe www.pack–expo.ro.
EXPO SHOP – FUTURE RETAIL SOLUTIONS in premiera la ROMEXPO
În perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.
EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.
Evenimentul EXPO SHOP se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).
Conferinta Future Retail Solutions, pe 17 mai
Începând cu ora 10.00, în data de 17 mai are loc Conferinţa Future Retail Solutions, realizată în colaborare cu revista retail-FMCG.ro. Conferinţa îşi propune să aducă în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluţii şi echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăţi şi trenduri din piaţa de retail.
Speakeri importanti de la NETOPIA mobilPay, Farmec, Biodeck şi GLORY GLOBAL SOLUTIONS, GfK Romania, Carrefour, Biodeck, Kooperativa 2.0 sau eMag Marketplace au confirmat deja prezenţa.
Pentru agenda completa – click aici.
Future Store – vezi în avanpremieră soluţii pentru magazinul viitorului
La EXPO SHOP vei putea vedea cum va arăta magazinul viitorului. Expozanţii prezintă soluţii de ultim moment pentru eficientizarea fluxului de lucru, sisteme integrate de vânzare, sisteme automate şi compacte destinate recirculării numerarului, sisteme automate de curăţenie la dimensiuni compacte, sisteme pentru digital signage.
Mai multe detalii sunt aici.
Innovation Tour – prezinta noutatile editiei
În cadrul EXPO SHOP vor fi marcate aparte standurile unde vizitatorii vor gasi inovaţii.
Dintre noutăţile prezentate de expozanţi:

  • Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume
  • POS all-in-one
  • Totem digital cu touchscreen
  • Seifuri de ultimă generaţie pentru retail
  • Sisteme de curăţare profundă fără atingere

Mai multe detalii despre noutatile editiei sunt aici.
Discount Exclusiv
La EXPO SHOP expozanţii acordă discount-uri speciale pentru produsele şi soluţiile prezentate valabile doar în perioada expoziţiei.
Detalii despre discount-urile acordate sunt aici.
Mai multe detalii găseşti pe www.expo-shop.ro.
Despre EUROEXPO
EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul târgurilor organizate (
Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

Despre ROMEXPO
ROMEXPO S.A. este liderul industriei româneşti de târguri şi expoziţii, care îmbină tradiţia cu experienţa şi calitatea de nivel internaţional, toate în beneficiul expozanţilor şi vizitatorilor specialişti care, an de an, confirmă buna reputaţie a firmei. Compania este recunoscută şi pe plan internaţional, fiind membru cu drepturi depline al Asociaţiei Mondiale a Industriei de Expoziţii – UFI, al Alianţei Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaţionale de Raportare a Statisticilor Expoziţiilor – CENTREX şi al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

Related posts

21 martie: Motivul pentru care peste 600 de femei își dau întâlnire mâine la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Grădină botanică în locul terenului viran de lângă Parcul Salca Oradea

Traian Dan

Centru de Excelență în Stomatologie în valoare de 600.000 de euro la Oradea

Traian Dan

Sala Sporturilor din Câmpia Turzii va fi modernizată cu 5,4 milioane

Nora Dumitrescu

Transavia anunță retragerea din proiectul construcției unui spital de recuperare pentru copii

Papuc Irina

ACI a preluat amplasamentul viitoarei Săli Polivalente Turda

Nora Dumitrescu

Festivalurile Untold și Neversea speră la ridicarea restricțiilor

Nora Dumitrescu

Erste Group, partener principal oficial al Finalei League of Legends (LEC)

Traian Dan

Aradul investește 35 mil. euro în reabilitarea zonei centrale

Stefana Muresan

Dentons Europe SPARL, consultantul juridic selectat pentru IPO Hidroelectrica

Ligia Voro

Cluj: Piste de biciclete pe teritoriul a trei localități, printr-un proiect european de 200.000 de euro

Stefana Muresan

Eveniment marca BusinessMark: Optimizarea și automatizarea: cele două „must-uri” în lanțul de aprovizionare

Papuc Irina

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

A. I.

Banca Transilvania, Digi, Timișoreana și Azomureș, în Top 50 cele mai puternice branduri românești

Stefana Muresan

Trei produse noi în portofoliul Azomureş

redactia

Se reia transportul auto și feroviar de călători între România și Ungaria

Traian Dan

Tenaris s-a pus pe angajări masive în România

Nora Dumitrescu

Tenaris: “Discuțiile cu guvernul pot crea un viitor mai optimist”

Nora Dumitrescu

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, la mâna ministrului Cuc

Ligia Voro

Record la fabricile din Mioveni și Craiova: în luna septembrie s-au produs peste 50.000 de mașini Dacia și Ford

Ion Surdu

Acționarii companiilor pot convoca adunarea generală de la distanță pentru a lua decizii

Ion Surdu

Oameni care ne inspiră. Două exemple de succes ale Star Transmission & Star Assembly

Stefana Muresan

Compania clujeană Mendola Pro, afaceri de peste 4 mil. euro cu magazinele de decorațiuni Nobila Casa

Stefana Muresan

Încă 50.000 de euro de la GapMinder pentru startupul cu cea mai accelerată evoluție

Ligia Voro

Leave a Comment