Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GEORGIA, UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȚĂRI DIN LUME, DEVINE DISPONIBILĂ TURIȘTILOR ROMÂNI DIN 3 IULIE GRAȚIE PACHETELOR OFERITE DE WIZZ TOURS

Platforma de pachete de călătorii Wizz Tours ce oferă bilete de avion în rețeaua vastă de destinații Wizz Air, dar și cazare în peste 30.000 de hoteluri, propune turiștilor din România o destinație de un farmec aparte, Georgia, disponibilă din 3 iulie, odată cu lansarea zborurilor directe București – Kutaisi operate de WIZZ. Kutaisi este poarta către Georgia, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, curse cu bicicleta, pârtii de schi, locuri de rafting sau călărie.
Aflată în zona Caucaz, pe coasta de est a Mării Negre, la granița dintre Europa și Asia, cu munți cu vârfuri de peste 5.000 de metri, cu peisaje grandioase și un labirint de drumuri și poteci numai bune de explorat, Georgia este apreciată și pentru orașe străvechi și obiective ce fac parte din patrimoniul Unesco World Heritage, stațiuni montane sau vinuri. Se spune că are cea mai veche cultură viticolă a lumii, de peste 8.000 de ani, și chiar se presupune că este locul în care a început prima producție de vin, locuitorilor făcându-le plăcere să își numească țara “leagănul vinului” sau “locul unde s-a născut vinul”. De altfel, aici se găsesc mai mult de 500 de varietăți de struguri, iar cuvântul „vin” e derivat din georgianul „gvino”.
Influenţele dinspre Rusia, Turcia, precum și cele persane sau asiatice îşi fac simţită prezenţa peste tot, de la arta culinară la obiceiuri, tradiţii, modul de viaţă al locuitorilor și la ospitalitatea lor.
Tbilisi, capitala, este cel mai mare oraș al țării și o adevărată surpriză pentru orice călător. Construit și distrus de aproape 30 de ori, dar revitalizat în ultimii ani, în oraș te poți plimba pe străduțe pitorești și poți admira case cu balcoane vechi, multicolore, adevărate dantelării în lemn, luminate feeric noaptea. Un oraș al contrastelor, unde tradiționalul se îmbină cu noul, cu catedrale, muzee și piețe vechi. În plus, mâncarea este delicioasă, iar împrejurimile trebuie neapărat vizitate.
Kutaisi, al doilea cel mai mare oraș al țării, se mândrește cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimoniul mondial UNESCO sau cu statutul de cel mai vechi oraș din lume.
Vara, Batumi, stațiunea modernă de la Marea Neagră, se transformă în capitala de vară a Georgiei. Cluburile de noapte sunt peste tot, atmosfera este relaxantă, hotelurile practică prețuri care se încadrează în orice buget, iar mâncarea este excelentă, cu ingrediente locale, proaspete. Tot aici se află cel mai mare acvariu din fosta URSS, dar și cea vastă grădină botanică din Georgia.
“Ne bucurăm că în rețeaua de destinații Wizz Air din România a intrat Kutaisi, primul zbor direct dintre România și Georgia, ceea ce înseamnă pentru turiștii din țară oportunitatea de a vizita locuri atât de speciale. Pachetele oferite de Wizz Tours – zbor și cazare – au prețuri atractive, iar oferta de cazări din Kutaisi și Tbilisi este extrem de variată. Platforma noastră oferă flexibilitate pentru crearea propriului pachet de vacanță, dar asigură acest lucru și printr-o economie semnificativă în ceea ce privește prețul, care este importantă pentru orice călător. Selecția de oferte de cazare (de la apartamente cu prețuri scăzute, la hoteluri de lux de 5 stele), precum și serviciile de călătorie adiacente (asigurare de călătorie, închirieri auto, transfer de la/la aeroport) toate sunt perfect adaptate nevoilor clienților noștri”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.
Pentru Georgia, în plin sezon estival, platforma de pachete de călătorii avion + hotel, propune turiștilor din România oferte ce încep de la 830 de lei de persoană* (în Tbilisi) sau de la 1.096 de lei de persoană* într-un hotel de patru stele din Batumi, în perioada 3 – 7 iulie. Rezervările se pot face pe site-ul wizztours.com.
“În urma feedback-ului primit de la clienții noștri website-ul nostru a primit o nouă față: mai prietenos și mult mai ușor de folosit. Iată un alt motiv pentru a vă rezerva vacanța cu ajutorul wizztours.com. În plus, nu numai că veți obține cele mai bune oferte, dar economisiți și timp, deoarece nu va mai fi nevoie să căutați componente individuale ale pachetului de călătorie pe mai multe site-uri de turism. Wizz Tours va alcătui un pachet de călătorie format din zborurile dorite, cazare și alte componente opționale, printr-un singur proces de rezervare, cu o singură tranzacție de plată și cu un singur e-mail de confirmare”, încheie directorul Wizz Tours.
Despre Wizz Tours
Wizz Tours este o platformă de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeaua Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est. Wizz Tours furnizează o largă varietate de pachete de călătorii, atât pentru relaxare, cât şi pentru afaceri, city-break-uri, sau vacanţe de vară şi de iarnă. Cu Wizz Tours pasagerii pot călători mai uşor, mai rapid şi mai rentabil prin opţiunea convenabilă de a achiziţiona împreună bilet de avion şi cazare, dar şi primind suport în limba locală. Ofertele Wizz Tours combină zborurile în reţeaua Wizz Air aflată în continuă dezvoltare şi care la ora actuală însumează 600 de rute în Europa şi afara ei, cu peste 30.000 de hoteluri şi complexe turistice. Pachetele de călătorii sunt disponibile pe wizztours.com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The Woman Parenting Workshops, pentru parinti interesati de educatie continua

Articolul următor

A doua ediție a "Moldova Automotive Days", 29 - 30 mai, Chișinău, Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share