Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A doua ediție a "Moldova Automotive Days", 29 – 30 mai, Chișinău, Republica Moldova

Cea de-a doua ediție a “Moldova Automotive Days”, important eveniment anual dedicat sectorului automotive, va avea loc în perioada 29 – 30 mai, 2018, în Chișinău, Republica Moldova.
Pe parcursul a două zile, evenimentul „Moldova Automotive Days 2018” va găzdui reprezentanți ai autorităților publice, mediului de afaceri, inclusiv multinaționalele, profesioniștii și mediul academic, care se vor întruni pentru a discuta tendințele și provocările din industria componentelor auto la nivel regional și național, precum și a seta premise pentru crearea unui climat competitiv al sectorului automotive.
“Moldova Automotive Days 2018” reprezintă o platformă de interacțiune între actorii naționali și internaționali din industria auto, entitățile publice și private, pentru a dezvolta un mediu antreprenorial durabil și a promova Republica Moldova drept destinație investițională atractivă.
Evenimentul se desfășoară sub egida Organizației pentru Atragerea Investițiilor și Promovării Exportului (MIEPO), în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

GEORGIA, UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȚĂRI DIN LUME, DEVINE DISPONIBILĂ TURIȘTILOR ROMÂNI DIN 3 IULIE GRAȚIE PACHETELOR OFERITE DE WIZZ TOURS

Articolul următor

„Comorile României”, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Patrimoniul UNESCO al României, prezentat într-o expoziție fotografică de excepție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share