Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timișoara caută proiectant pentru maternitatea de 20 de milioane de euro

Primăria Timișoara mai face un pas spre construirea primei maternități în orașul de pe Bega. Deocamdată, a scos la licitație proiectul tehnic pentru noua instituție sanitară, al cărei preț estimat depășește 20 de milioane de euro.
„Calculele noastre duc către o sumă destul de mare, undeva între 22 și 25 de milioane de euro. Urmează să decidă proiectantul. Vorbim despre o clădire cu tot ce e nevoie din punct de vedere al maternității, dar și de spații administrative. Este un efort financiar important, dar este absolut necesar. Pe fonduri europene nu putem, pentru că pe programul România – Ungaria a aplicat Spitalul Județean”, explica, la începutul anului, viceprimarul Dan Diaconu.
Primăria a scos acum la licitație „serviciile de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului SF + PT + DDE + AC”, pentru noua maternitate. Aceasta va fi construită pe strada Balta Verde 17. Valoarea estimată de municipalitate pentru acest proiect este de 462.750 lei, cu tot cu TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 11 iunie, la ora 15, când vor fi și deschise, confrom procedurii, în SEAP. Urmează licitația pentru constructor și deschiderea șantierului.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autonom a semnat un acord cu Grupul Financiar Banca Transilvania pentru achiziția BT Operational Leasing

Articolul următor

Inedita actiune de promovare a patrimoniului turistic si cultural din judetul Cluj

Citește si:
Total
0
Share