Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air anunță o nouă rută din Sibiu spre Tel Aviv

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai important transportator din România, a anunțat astăzi o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta. Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON.
Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times “Cea mai cool metropolă mediteraneeană”, Tel Aviv, “orașul care nu doarme niciodată” este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă. Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.
WIZZ a deschis o nouă etapă în industria de aviație din România acum mai bine de un deceniu, oferind prețuri și servicii cu adevărat accesibile, oportunități de călătorie avantajoase și variate pentru clienții săi și un sistem ușor de rezervare online. Pasagerii din Sibiu și vizitatorii lor pot acum descoperi 11 destinații populare din 8 țări la prețuri cu adevărat scăzute.
Cea cea mai importantă linie aeriană din Sibiu, Wizz Air și-a câștigat încrederea și loialitatea a mai mult de jumătate de milion de pasageri transportați de la începutul operațiunilor pe Aeroportul Internațional Sibiu, în 2014. În iunie, operațiunile WIZZ se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. În același timp, compania va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri. Valoarea totală a investiției din Sibiu va crește acum la aproape $200 de milioane, iar echipa WIZZ locală va fi formată din mai mult de 70 de angajați direcți, instruiți să ofere cele mai înalte standarde ale serviciilor pentru clienți și siguranță în aviație, asigurând o experiență excelentă pentru fiecare pasager al Wizz Air. Căutând să ofere cele mai mici prețuri, WIZZ oferă bilete de la 129 RON*, subliniind angajamentul său de a democratiza călătoriile aeriene în România și de a stimula în continuare turismul și relațiile de afaceri între țări.
Anul trecut, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu s-au bucurat de prețurile reduse ale Wizz Air, de sistemul de rezervare ușor și de excelente servicii la bord, iar aproape 200 de locuri de muncă la nivel local din domeniile aviației și industriei de turism au fost sprijinite de operațiunile companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Narcis Neaga revine la șefia CNAIR

Articolul următor

Grupul TERAPLAST și-a adus la Marketing omul care a revigorat Farmec și Gerovital

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share