Sibiu Ultimele stiri

Wizz Air anunță o nouă rută din Sibiu spre Tel Aviv

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai important transportator din România, a anunțat astăzi o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta. Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON.
Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times “Cea mai cool metropolă mediteraneeană”, Tel Aviv, “orașul care nu doarme niciodată” este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă. Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.
WIZZ a deschis o nouă etapă în industria de aviație din România acum mai bine de un deceniu, oferind prețuri și servicii cu adevărat accesibile, oportunități de călătorie avantajoase și variate pentru clienții săi și un sistem ușor de rezervare online. Pasagerii din Sibiu și vizitatorii lor pot acum descoperi 11 destinații populare din 8 țări la prețuri cu adevărat scăzute.
Cea cea mai importantă linie aeriană din Sibiu, Wizz Air și-a câștigat încrederea și loialitatea a mai mult de jumătate de milion de pasageri transportați de la începutul operațiunilor pe Aeroportul Internațional Sibiu, în 2014. În iunie, operațiunile WIZZ se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. În același timp, compania va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri. Valoarea totală a investiției din Sibiu va crește acum la aproape $200 de milioane, iar echipa WIZZ locală va fi formată din mai mult de 70 de angajați direcți, instruiți să ofere cele mai înalte standarde ale serviciilor pentru clienți și siguranță în aviație, asigurând o experiență excelentă pentru fiecare pasager al Wizz Air. Căutând să ofere cele mai mici prețuri, WIZZ oferă bilete de la 129 RON*, subliniind angajamentul său de a democratiza călătoriile aeriene în România și de a stimula în continuare turismul și relațiile de afaceri între țări.
Anul trecut, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu s-au bucurat de prețurile reduse ale Wizz Air, de sistemul de rezervare ușor și de excelente servicii la bord, iar aproape 200 de locuri de muncă la nivel local din domeniile aviației și industriei de turism au fost sprijinite de operațiunile companiei.

Related posts

Turda, investiții de 7 milioane de euro, fonduri europene, în construcția de drumuri și locuințe sociale

Stefana Muresan

Peste 2,2 milioane de euro, investite de E.ON, în ultimii cinci ani, în şcolile din România

Stefana Muresan

Solina România se întoarce pe piața ingredientelor alimentare prin realizarea primelor livrări

Stefana Muresan

Brașovul își va premia oamenii de afaceri la începutul lunii septembrie, într-o locație în aer liber, de peste 10.000 mp

redactia

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (II)

Ligia Voro

PORR Construct, desemnat antreprenor general al Vox Vertical Village

Stefana Muresan

Înscrieri deschise pentru Hackathonul NASA Space Apps Challenge

Ligia Voro

Prima clădire certificată IMMUNE, sediul Mace la Londra

redactia

„Adio hârtii” – debirocratizare, din 1 iunie, la Ministerul Fondurilor Europene

Traian Dan

Alianța SUA – România prinde rădăcini la Târgu Mureș. Jim Rosapepe alături de antreprenori și personalități

Ligia Voro

Peste 900 milioane de euro pentru dotarea structurilor medicale de urgenţă, până în 2021

redactia

Cum arată Stadionul Arcul de Triumf, construit de ACI Cluj

Nora Dumitrescu

Dan Niculae, Director General Transilvania Broker: Țintim o cotă de piață de minim 10% în următorii doi ani

Stefana Muresan

Crosul OncoHelp pentru dotarea Centrului de Oncologie OncoHelp Timișoara

Ligia Voro

Via Transilvanica în județul Sibiu: La Biertan a fost inaugurat tronsonul de 115 km

Ion Surdu

Alergați pentru pacienții cu cancer la Timotion 2020. Asociația OncoHelp rămâne în cursă pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal pentru pacienții Centrului OncoHelp

Papuc Irina

Igloo Village a înlocuit Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Papuc Irina

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

Fostul președinte ANRE, unul dintre noii administratori ai Electrica

redactia

Statele Unite au angajat un român pentru strategia de imagine a Americii în lume

redactia

Wielpütz Automotive, furnizor pentru pentru Daimler, Volkswagen, BMW sau Ford, a început construcția fabricii de la Craiova. Investiție de 10 mil. euro și 300 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

Electrogrup, desemnat drept constructorul nr. 1 de instalații electrice din țară

Nora Dumitrescu

Castelul Wass-Banffy din satul Gilău, restaurat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment