Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Mondială, interesată de planurile de modernizare a rețelei de termoficare din Oradea

O echipă a Băncii Mondiale – Sectorul Energie s-a aflat miercuri, la Oradea, pentru a avea o întrevedere cu reprezentanţii municipalităţii despre aspecte legate de sistemul de încălzire centralizată din Oradea şi planurile de modernizare avute în vedere de municipalitate.
Discuţiile de la Oradea au avut loc în cadrul vizitei pe care echipa Băncii Mondiale o efectuează în România, în perioada 7-11 mai 2018, cu scopul de a evalua sistemul de încălzire centralizată din România, cu accent pe aspectele financiare, fiscale şi de reglementare. Din delegaţia Băncii Mondiale fac parte Dejan Ostojic – Lead Specialist în energie, Cătălin Păuna – economist sr., Pekka Kalevi Salminem, Otilia Nuţu şi Manuela Moţ – consultanţi.
Din partea municipalităţii, au participat la discuţii viceprimarul Mircea Mălan, Ioan Maghiar şi Daniel Țigan (DMPFI), Stănel Necula – director Termoficare Oradea, Eduard Florea, director economic Primăria Oradea şi Gabriel Bendea, decanul Facultăţii de Inginerie Energetică şi Management Industrial.
„Reprezentanții Băncii Mondiale au dorit să vadă realitățile din Oradea privind sistemul de termoficare. Au ales orașul nostru datorită performanțelor obținute în ultimii ani în reabilitarea sistemului. Am discutat despre ce s-a făcut, se face și este în plan să se facă pentru modernizarea sistemului centralizat de încălzire. Aceștia au apreciat, totodată, eforturile și determinarea pe care orașul Oradea le-a depus, în ultimii ani, pentru a se dezvolta”, a declarat viceprimarul Mircea Mălan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clinicile Medici’s Timișoara investesc 1,5 milioane de euro în aparatură medicală modernă și în noua clinică de top ”Medici’s Academica”

Articolul următor

TAROM începe operarea rutei Iaşi - Cluj - Iaşi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share