Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clinicile Medici’s Timișoara investesc 1,5 milioane de euro în aparatură medicală modernă și în noua clinică de top ”Medici’s Academica”

Clinicile Medici’s Timișoara au semnat marți un contract de finanțare europeană în valoare de peste un milion de euro, pentru dotarea cu echipamente medicale moderne. În câteva săptămâni, compania va deschide o clinică nouă, care va include și un cabinet special, în premieră pentru comunitatea italiană, scrie debanat.ro.
Clinicile Medici’s Timișoara vor primi, prin acest contract de finanțare pe Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2, nu mai puțin de 4,88 milioane de lei. 45% din investiție este finanțată prin programul FEDR și național, iar 55% din investiție este acoperită din finanțări proprii ale Clinicilor Medici’s. Medici’s va începe să achiziționeze echipamente performante în următoarele săptămâni, intenționând să finalizeze etapa de implementare a proiectului în maximum patru luni, până cel mai târziu în septembrie 2018.
Potrivit sursei citate, în luna iunie, Medici’s va deschide și o nouă clinică medicală de top. Medici’s Academica este situată în zona ultracentrală a orașului, pe platforma de business Timco. Clinica va include cabinete de consultații și investigații în specialități chirurgicale și stomatologice, două săli de intervenții chirurgicale de ambulator și spitalizare de zi. De asemenea, va fi deschis un cabinet medical de specialitate pentru comunitatea italiană din Timișoara, proiect dezvoltat împreună cu Consulatul Onorific al Italiei. În prima etapă se va deschide doar etajul 1, în suprafață de circa 1.000 mp, cu o investiție de aproape 500.000 euro. Clinicile Medici’s intenționează deschiderea și a celorlalte două etaje cu servicii medicale până la sfârșitul anului 2018.
Clinicile Medici’s sunt principalul operator de servicii medicale corporate din regiunea de vest, cu peste 400 de companii client și un număr de circa 50.000 de abonați permanenți. În ultimul an, în jur de 150.000 de pacienți au apelat la serviciile specialiștilor de la Medici’s.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O nouă aplicație pentru clujeni: CTP Cluj

Articolul următor

Banca Mondială, interesată de planurile de modernizare a rețelei de termoficare din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share