Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă aplicație pentru clujeni: CTP Cluj

Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public anunță un nou instrument digital util, care contribuie la îmbunătățirea experienței de călătorie cu transportul în comun în municipiul Cluj-Napoca și în zona metropolitană a Clujului: aplicația CTP Cluj.
Utilitatea acestei noi aplicații constă în sincronizarea dintre sistemul GPS montat pe flota CTP Cluj și telefoanele smart ale călătorilor, pentru a oferi acestora informații în timp real despre linii, timpi de așteptare și de călătorie și nu în ultimul rând, rute optime.
Principalele funcționalități ale aplicației CTP Cluj sunt:
-afișarea traselor și a orelor de sosire a fiecărui mijloc de transport în comun;
-afișarea pe hartă a tuturor stațiilor și liniilor de autobuz, troleibuz și tramvai;
-posibilitatea de a obține ruta optimă de călătorie în urma introducerii unui punct de plecare și o destinație. Aplicația generează un rezumat al călătoriei, estimând durata totală, în funcție de poziția utilizatorului, trafic, mijloc de transport și distanță totală care trebuie parcursă (deplasarea până în stație + călătoria cu mijlocul de transport în comun).
Aplicația CTP Cluj poate fi descărcată acum din Google Play și App Store.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

B. Braun începe lucrările la cea mai mare investiție greenfield a grupului din România, în Timiș. Investiția totală este de 120 de milioane de euro și va genera 250 de noi locuri de muncă

Articolul următor

Clinicile Medici’s Timișoara investesc 1,5 milioane de euro în aparatură medicală modernă și în noua clinică de top ”Medici’s Academica”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share