Cluj Eveniment

Nicoleta NUȚU, Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 15 mai, la Cluj-Napoca

PRIAevents organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj-Napoca – eveniment complex, dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 15 mai, începand cu ora 9,30 la Grand Hotel Napoca, sala Viena, în Cluj-Napoca.
Nicoleta NUȚU, Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 15 mai, la Cluj-Napoca.
Clujul devine în 15 mai locul ideal pentru a discuta despre inovație și investitii in IT, proprietate intelectuală pentru software, copyright, licențe, drepturi de autor, protecția programelor pe calculator și programe open source, dar și cloud computing.
Conferinta PRIA IT&C Intellectual Property Cluj-Napoca beneficiaza de prezenta celor mai buni lectori si este sprijinita de comunitatea de business din Cluj și de mass media.
PRIA IT&C Intellectual Property se desfășoară sub egida ORDA si OSIM, si are partener principal pe Microsoft.
Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor IT își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj-Napoca, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitala si protecție IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.
La conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Iași, lectori invitați sunt: Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj-Napoca; Nicoleta NUȚU – ‎ Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania; Ciprian COSTEA – Managing Partner, Lola Tech; Mihai BIRTOC – Procuror, Parchetul General Cluj; Stelian BRAD – Președinte, Cluj IT Cluster; Daniel HOMORODEAN – CEO, Arxia / Memmbru în Consiliul Director al Cluj IT Cluster; Cristian DASCĂLU – Partner at GapMinder.VC, Founder ClujHUB & TechFEST by Digital Transformers; Prof.dr.ing. Cornel CIUPAN – Prodecan, Facultatea Constructii de Masini – Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca; Radu MITITEAN – Avocat, MUREȘAN MITITEAN CLEJA Societate civilă de avocați.
Trăim într-o era digitală, o era a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală. În zilele noastre, industria digitalizată creeaza o economie globală digitalizată, high-tech, care influențează viața noastră de zi cu zi, modul de a învăța,de a lucra, modul de a lua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificând de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători. Sectoare precum sănătatea, educația, industria, telecomunicațiile, băncile și finanțele, agricultura și mediul, construcțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.
Investițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și pentru antreprenori și aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală – cloud computing, studii de caz, drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.
În România, antreprenoriatul în industria IT&C ocupă un loc extrem de important. Din ce în ce mai mulți investesc în software, aplicații, antiviruși și altele.
De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări și pentru protejarea investițiilor în tehnologie. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale.
Vrei să afli cum iți protejezi investițiile prin intermediul proprietății intelectuale? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.
Companiile IT&C, fie că sunt multinaționale sau startup-uri, dar și companii romanești deja consacrate, pot afla tot ceea ce au nevoie să știe despre cloud computing, studii de caz, licențe, drepturi de autor, mărci, copyright, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property – eveniment complex dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, organizat de PRIAevents în 15 mai, începand cu ora 9,30 la Grand Hotel Napoca, în Cluj-Napoca.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Contextul investițional în sectorul IT&C din România? Care este procentul investițiilor străine, dar al celor antreprenoriale? Cum sunt încurajate aceste investiții de către statul nostru? • Ce ar trebui să afle companiile din IT&C despre protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente, design? • Soluții de business pentru gestionarea clienților. Solutii pentru eficientizarea activitatilor angajaților • Cum va revoluționa transformarea digitlă economia? Reforma UE privind protecția datelor care va fi pusă în practică în mai 2018
Mai multe detalii despre eveniment veți găsi aici https://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-cluj-napoca-mai-2018/

Related posts

Aeroportul Internațional Cluj se pregătește pentru zborurile intercontinentale

Stefana Muresan

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Începe EXPO PLAST 2019, evenimentul numărul 1 în industria prelucrării materialelor plastice!

A. I.

Județele din Transilvania și Banat, fruntașe la servicii poștale private

Nora Dumitrescu

Cercetarea, susținută cu fonduri europene, la USAMV Cluj

Stefana Muresan

Profesor de la UBB, pe lista Highly Cited Researchers pentru anul 2018

redactia

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, a vizitat județul Satu Mare

Gruita Ienasoiu

Orange susţine cele mai mari festivaluri ale verii

Ligia Voro

Lucrul “la comun”, noua tendință în România

Stefana Muresan

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Papuc Irina

Salina Turda, locul doi în Topul Național al Firmelor, cu afaceri de 14 milioane de lei

Stefana Muresan

Banca Transilvania: „Planul nostru este o colaborare pe mai mulţi ani cu Simona Halep şi, deşi încă este devreme, vom atinge mai mulţi piloni strategici pentru dezvoltarea României”

redactia

Centenar 2018. Iuliu Maniu – Întoarcerea Acasă

redactia

A fost lansat zborul direct IAȘI-CLUJ. Ruta internă este operată de compania Tarom

Stefana Muresan

Platformă virtuală de internship, activată pentru companiile din zona Clujului

Nora Dumitrescu

Romanian Workplace Management Forum are loc pe 16 aprilie la București

Stefana Muresan

Normele Codului Fiscal explicate. In practica

Transilvania Business

Sales & Marketing Conference

Transilvania Business

NTT DATA România, cifră de afaceri record de 53,4 mil. euro, în creștere cu 46,25%

Stefana Muresan

Best of FMCG

Transilvania Business

Aeroportul Cluj: 2.782.401 de călătorii au avut loc în 2018, crestere cu 3,5%

redactia

ParkingPay: o nouă modalitate de plată a parcărilor în Cluj-Napoca 

Ligia Voro

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansează zborurile către Hurghada, Egipt, operate de AlMasria Universal Airlines

Stefana Muresan

Leave a Comment