Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Săptămâna viitoare are loc DevTalks Cluj-Napoca, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor și pasionaților de tehnologie din România

Săptămâna viitoare, pe 16 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, are loc cea de-a patra ediție DevTalks, cel mai important eveniment dedicat comunității de developeri și pasionaților de tehnologie din România. Agenda evenimentului anunță peste 60 de speakeri locali și internaționali, workshop-uri gratuite, peste 15 companii IT de top și startup-uri tech prezente în zona expozițională, dar și momente de divertisment precum demonstrații și lupte cu roboți.
În fiecare an, DevTalks Cluj-Napoca reunește profesioniștii IT și pasionații de tehnologie care discută despre cele mai noi tendințe din domeniu și împărtășesc din experiențele proprii. Evenimentul DevTalks se remarcă prin formatul dedicat atât conferințelor tehnice cu subiecte de actualitate, cât și prin momentelor dedicate networking-ului. Agenda reprezintă unul dintre elementele cheie ale evenimentului. Indiferent de domeniul în care activează, pasionații de tehnologie vor putea participa la sesiuni dedicate pentru cele 7 conferințe de anul acesta: Emerging Tech, Web&Mobile, DevOps, Datafication, Java, Automotive și Product Management. În cadrul prezentărilor vor exista sesiuni de live coding, exemple și studii de caz prezentate de peste 60 de speakeri de renume de la companii internaționale din Statele Unite ale Americii, Canada, Hong Kong, Suedia, Germania, Marea Britanie sau Bulgaria. În plus, la eveniment vor fi prezenți și speakeri din cadrul companiilor locale de top precum Georgi Kodinov, Senior Software Development Manager la Oracle, Jürgen Boekholt, Managing Director – METRO SYSTEMS Romania sau Andrei Dragomir, Director of IT & Operations – Yardi Romania.
Pornind de la obiectivul conferinței de a contribui la dezvoltarea comunității IT din România, evenimentul susține proiectele noi și inovatoare și promovează ideile ambițioase din domeniul tehnologiei. Astfel, în cadrul DevTalks Cluj-Napoca vor fi prezente startup-uri tech care vor avea ocazia să își prezinte produsele sau serviciile în zona expozițională, cât și să promoveze planurile de dezvoltare și ideile de business pe scena de Product Management.
Pentru a crea o experiență completă, la eveniment vor fi prezenți atât mentori precum Silviu-Tudor Șerban, Mircea Vădan, Gabriel Dombri sau Adrian Gheara, cât și investitorii Dan Sturza și Cristian Dascălu. Partenerii care susțin zona de startup-uri la această ediție sunt Ready for Startups, iar printre startup-urile prezente la eveniment se află Parking Spotter, Wyliodrin, WireFame, BrainyAnt, TypingDNA, dar și Helios Vision. Prezența în zona de Startups este gratuită, iar cei care doresc să participe cu o idee de proiect se pot înscrie aici http://www.devtalks.ro/cluj/startups/.
Parte din experiența DevTalks sunt și zonele special amenajate pentru a facilita interacțiunea dintre participanți, dar și divertismentul în cadrul evenimentului. Ediția de anul acesta din Cluj-Napoca pregătește noi surprize în zonele de Networking și Fun. La această ediție, participanții vor putea asista la lupte cu roboți susținute de echipe din cadrul BattleLab Robotica, precum Chrome Valkyrie, Team Vision, iar echipa Qube, formată din unii dintre cei mai talentați programatori ai noii generații. De asemenea, printre invitații DevTalks Cluj-Napoca se numără și Matei Caravaţeanu, băiatul care până la numai 9 ani a câștigat numeroase competiții de robotică, iar în cadrul evenimentului va prezenta participanților jocul ”Eu sunt mistrețul” creat de el.
Tot în zona expozițională va fi prezent și robotul Sawyer de la SMART ID care va realiza o serie de activități care vor asigura divertismentul participanților, printre care servirea acestora cu cafea. Participanții care doresc să se distreze împreună cu prietenii vor avea ocazia să testeze conceptul de Escape Room oferit de VRCenter în cadrul evenimentului prin intermediul unei experiențe create cu ajutorul ochelarilor VR.
Spațiile de relaxare vor fi asigurate de Chairry, Morphoza, Witz și Mobila Dalin, iar în pauze participanții se pot destinde cu sesiuni de masaj din partea partenerilor de la Relaxopedia și Pauza de Fructe. În plus, toți participanții vor avea acces pe toată durata evenimentului la gustări de la Pauza de Fructe, cât și cafea și apă asigurate de Aqua Carpatica și Tassimo. În plus, la crearea experienței DevTalks vor contribui și comunitățile de voluntari din Cluj-Napoca, Beard Brothers și The Sisterhood.
Noutatea ediției din acest an DevTalks sunt workshop-urile susținute înainte și după ziua evenimentului, pe 15 și 17 mai. În cadrul acestora, Tim Perry, Senior Software Engineer la Resin.io, va arăta cum să construiești dispozitive IoT folosind instrumente de dezvoltare web modernă, iar Mike Elsmore, Developer-at-Large la BuiltByMe, va susținte o abordare practică a aplicațiilor Web Progresive. Participarea la workshop-uri este gratuită, pe baza înscrierilor anunțate pe pagina de Facebook DevTalks Romania și pe www.devafterwork.ro/devtalks.
Evenimentul DevTalks este realizat cu ajutorul partenerilor noștri care vor participa atât în zona expozițională, cât și în cadrul sesiunilor de conținut. Printre aceștia se numără: Accesa, Metro Systems, UiPath, Yardi România, MHP – A Porsche Company și Porsche Engineering, BOSCH, SDL, Frequentis și Dual IT.
Biletele la DevTalks Cluj-Napoca pot fi achiziționate până pe 15 mai de pe site-ul evenimentului www.devtalks.ro/cluj/ unde pot fi accesate și mai multe detalii despre această ediție. În plus, portalul de carieră www.hipo.ro sponsorizează 100 de invitații la eveniment. Cei care doresc să obțină un bilet gratuit la DevTalks Cluj-Napoca pot aplica aici: https://goo.gl/8rLv3v

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nicoleta NUȚU, Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 15 mai, la Cluj-Napoca

Articolul următor

Horia Ciorcilă, de 16 ani președinte al Băncii Transilvania: creștere a cotei de piață de la 1,8 la 14%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share