Cluj IT&C Ultimele stiri

Silicon Forest, un nou hub de tehnologie în Cluj-Napoca, investiție de 200.000 de euro

Silicon Forest va fi lansat în luna iunie a acestui an, în zona centrală a orașului. Proiectul se adresează industriei IT&C, precum și companiilor, respectiv freelancerilor din alte domenii de business.
Gabriel Rusu, CEO Mejix și doi investitori americani, Boaz Gilad, founder & CEO Brookland Capital și Guy Praisler, CEO Dine Market au investit 200.000 de euro în acest proiect, care se adresează industriei IT&C, precum și companiilor, respectiv freelancerilor din alte domenii de business – HR, Financiar, Legal etc. Sunt vizate companiile de talie medie și mică, departamente aparținând companiilor mari, dar și freelancerii din oraș.
Hub-ul Silicon Forest va fi lansat în luna iunie a acestui an, în zona centrală a orașului, într-o clădire proiectată pentru spații de birouri. Clădirea se înalță pe șase niveluri și are o suprafață de peste 1.350 mp, alcătuită din spații de birouri, terasă și o cafenea.
“Suntem în discuții avansate pentru găzduirea departamentului de cercetare al unei mari companii din Cluj, aceasta dorindu-și să ofere echipei de R&D un mediu de lucru cât mai informal și creativ. Ne adresăm, de asemenea, companiilor medii, mici și freelancerilor, obiectivul nostru fiind dezvoltarea unei comunități puternice și dinamice, ale cărei produse și soluții să atragă cât mai mulți investitori”, declară Gabriel Rusu, unul dintre fondatorii proiectului.
Oferta Silicon Forest pentru freelanceri este structurată pe trei tipuri de abonament, cu prețuri cuprinse între 700 și 1.250 de lei pe lună. În cazul companiilor, hub-ul oferă cotații de preț care să întâlnească nevoile și particularitățile fiecărui solicitant.

Related posts

Transilvania Motor Ring, în curs de omologare

redactia

NTT Data România închiriază 4000 mp în centrul Bucureștiului

Ionel Albu

Buget de 13 miliarde de lei pentru transporturi, din care 8 miliarde pentru investiții

redactia

Leave a Comment