Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul de spitale și clinici Acibadem, unul dintre cele mai performante din Turcia și din lume, punct de lucru la Cluj

Grupul medical Acibadem și-a extins rețeaua de reprezentanțe din România. La sfârșitul săptămânii trecute, la Cluj, a avut loc inaugurarea oficială a celui de-al treilea punct de lucru. Acesta funcționa deja, de câteva luni, dar abia acum a avut loc deschiderea oficială. O serie de pacienți, în special sportivi, au apelat deja la serviciile reprezentanței clujene și au beneficiat de tratament la clinicile din cadrul grupului.
Clujul a fost ales pentru a găzdui cel de-al treilea punct de lucru al grupului, atât din dorința de a acoperi partea de nord-vest a țării, cât și datorită facilităților oferite, între care zborurile directe către Istanbul, care facilitează deplasarea pacienților către unitățile medicale ale grupului.
La evenimentul de inaugurare al centrului din Cluj-Napoca a participat si consulul onorific al Turciei, Vasile Vita, membri ai lumii medicale clujene și reprezentanți ai conducerii spitalului, Ilyas Benveniste, directorul de relații internationale al Grupului medical.
Grupul reunește, sub aceeași umbrelă, o universitate recunoscută internațional, laboratoare performante (de anatomo-patologie, genetică și celule stem), servicii de asistență mobilă (pre- și post-spitalizare) și servicii adiacente.
Atât la biroul din Cluj, cât și la celelalte reprezentanțe din București și Constanța, românii pot obține toate informațiile de care au nevoie și pot beneficia de îndrumare, pentru a accesa serviciile centrelor de excelență ale grupului, care s-a extins atât în Europa, cât și în Orientul Îndepărtat. Astfel, în Europa, pe langă centrele din Turcia, Acibadem are spitale și clinici în Macedonia, Bulgaria și Olanda, iar în 20 de țări, printre care se numără și România, dispune de birouri de informare și puncte de lucru.
Alcătuit din 21 de spitale și 16 centre medicale, grupul Acibadem a devenit, în 2012, parte a celui de-al doilea lanț de servicii private de sănătate din lume, în urma unui acord încheiat cu IHH Healthcare Berhard, unul dintre cele mai mari grupuri medicale din Orientul Îndepărtat.
Anul trecut, aproximativ 5 milioane de pacienți din întreaga lume au beneficiat de serviciile medicale oferite prin cele 11 centre oncologice ce asigură servicii de chirurgie, radioterapie, chimioterapie, 16 centre de cardiologie ce includ cardiologie pediatrică pentru adulți și chirurgie cardiacă, 13 centre pentru fertilizarea in vitro, 10 centre de transplant hepatic, renal și medular, 9 centre pentru tratamentul coloanei vertebrale, un centru de medicină sportivă și 6 centre de chirurgie robotică, toate acreditate internațional, de care dispune grupul Acibadem.
Sursa foto: acibadem.com.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Care sunt cele mai importante șantiere din Oradea

Articolul următor

Recrutarea, retenția și dezvoltarea profesională a angajaților într-o perioadă de schimbări majore în industria de Outsourcing

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share